-
SEXYYYYY
Tak tenhle film nema chyu!fakt ne nic byhc na nem nezmenila a herce uz kort ne!...S kamoskama jsme si to neprekonatelne uzily!..Takhle jsem se u filmu uz dlouho nesmala!..a bylo to i dojemny dokonce i vtipny i Sexyyy no proste supr film uz se tesim az pujdu zase do kina na to!! *15* *15* -
nadšená!
Úplně super film!!!! Pobavila jsem se! No a samozřejmě, že Zac nezklamal! Nejlepší je, ale scéna jak vystupuje z auta!! Ty boty, kalhoty, bunda a brýle!! *14* Všem doporučuji! -
-
Re: nadšená!
Suprovej filmík.. Zac vůbec nezklamal to máš pravdu, ale jak vystupuje s toho auta tak tam se mi líbim nejvíc.. Fakt jako prdel šla bych na to klidně ještě jendou no:-d Vše, ale upe všem to doporučuju!!!! -
-
Re: Re: nadšená!
Já půjdu ještě jednou!!!! *3* *14* Mladší segra (11) to chce děsně vidět, a jelikož já jsme šla v Brně, kde jsem na intru, musím s ní znova u nás!! Takže skvělý!!!!!!
-
-
-
BEST
Tenhle film jsem včera viděla v kině a je prostě nejlepší, nejůůůžasnější best film na světě...řekla bych, že je i lepší ne HSM..a to už je co říct...Zac je tam prostě ůžasnej..a ten děj toho filmu...upe best...já si ten film seženu...prostě musím...a těm co ho neviděli doporučuju si ho taky sehnat..já ho sice viděla, ale seženu si ho, abych se naňho mohla dívat pořád...I LOVE ZAC AND THIS MOVIE...4EVER..:-*:-*:-*;-):-):-):- ) -
-
Re: BEST
Já na ot jdu v pondělí, a po tvém komentáři se teda těším ještě vííííííc!! *3* *14*
-
-
...
Bude to v češtině? -
-
Re: ...
je to s českýma titulkama -
-
Re: Re: ...
Díky
-
-
-
Trailer
http://www.17againmovie.com.au/ trailer k filmu můžete najít zde, podle toho to vypadá, že to bude super filmík -
Filmový štáb
režie:
Burr Steers
hraje:
Matthew Perry ..... dospělý Mike O'Donnell [39]
Zac Efron ..... Mike O' Donnell 17 let [21]
Leslie Mann ..... dospělá Scarlett O'Donnell [36]
Thomas Lennon ..... Ned Freedman [38]
Michelle Trachtenberg ..... Maggie O'Donnell [23]
Allison Miller ..... Scarlett 17 let
Tyler Steelman ..... Ned Freedman 17 let
Katerina Graham ..... Jaime
Sterling Knight ..... Alex O'Donnell
Melora Hardin
Hunter Parrish ..... Stan
Melissa Ordway ..... Lauren
scénář:
Jason Filardi
kamera:
Tim Suhrstedt
hudba:
Rolfe Kent
střih:
Padraic McKinley
zvuk:
Perry Robertson ..... supervize
Hugh Waddell ..... supervize
koordinátor kaskadérů:
Webster Whinery
výprava:
Garreth Stover
výkonný producent:
Jason Barrett
producent:
Jennifer Gibgot
Adam Shankman -
-
Re: Filmový štáb
jaj... tak to je uzasny.. jsem si rikala ze to ma docela dobrej namet a on tam hraje buzik zac.. tak to teda nestoji za nic... *8* -
-
Re: Re: Filmový štáb
JJ MÁŠ PRAVDU ALE KAŽDEJ MÁ JINEJ VKUS A NEMUSÍ BEJT TEN FILM TOLIK ŠPATNEJ -
zac neni buzík ty kundo neser nebo dostaneš dělo!!!!!!!!! *10* *16* -
-
Re: Re: Re: Filmový štáb
FILMY VE KTERÝCH HRAJE SOU NEJLEPŠÍ -
-
Re: Re: Re: Re: Filmový štáb
Tjn a vis kde ten film stahnout
-
-
-
jo jo on je asi těžko buzik když má holku co? ... beztak se ti líbí akorát že seš hnusná tak ho kritizuješ *1* *15* -
Zac není žádný buzík. To že tam hraje, neznamená, že to bude špatný film. Filmy, kde hrál jsou celkově úspěšné a tento bude taky.
-
-