-
zac
zac je sice supr ale spoustu songů z hsm za něj zpíval DREW(Drew Seeley) ,nevěříte? Pus´tte si hsm koncetr třeba na netu . Drewovi je 27 a vypadá tak krásně *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: zac
já jsem na to video z Drewem na youtube koukal a přišlo mi, že má jinej hlas než když v tom filmu zpívala Vanessa se Zacem...myslim že to ve filmu zpíval Zac...už jenom podle toho, jak jsem slyšel jeho hlas ve Znovu 17...mimochodem...fakt super film!!
-
-
Uuuuaaaaah
Konečně jsem ten film viděla v kině :) a upe .. uuuaaah .. mno konec prostě :D upe nádhernej, s HSM se to nedá srovnat :) fakt bomba, a jak tam nebyla Vanessa, tak to bylo ete lepší ;) Hned jak bue v klidu pc, tak si to nechám od svýho kluka stáhnout, to prostě musim jako *14* to musím mít!!! Poprvý se mi tady Zac líbil, jako kluk a tak .. jeho úsměvy, pózy, výstupy ... mno prostě kwáása *1* Musim se na to podívat znova prostě!!!!! -
-
Re: Uuuuaaaaah
wau...ja s tebou souhlasim....vcera sem na tom byla v kine.....a Zac byl suprovej!!!!no najlepsi bylo ze tam nebyla krava vana.....
-
-
Znovu 17
Ten film je úžaaasneeej♥Miluju hooo!!!A Zac je faakt božííí♥ I♥you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
¨....
neda se na ten film kouknout na netu a kde????????????????? plss -
-
Re: ¨....
Jj dá je to sice s titulkama.... www.sledujto.sk.... *3* je to docela good stránka a je toho tam dost.. *4*
-
-
pls
lidi nevíte někdo kde se to dá stáhnout??? třeba i v ájině.. pls na icq: 353965305 -
já vyhrála v BRAVU ceny z tohohle filmu
Já v BRAVU vyhrála ceny z toho filmu a těším se až mi přijdou i s DVD Hairspray!!! -
-
Re: já vyhrála v BRAVU ceny z tohohle filmu
jeeejda a neceš mi to přepálit??? řekni si za to co chceš icq:353965305
-
-
??
proc ma tak malo hvedz??jen dve?? *10* *7* -
jjjjj
ten film byl upe božíííííííí a zac byl upe sladký *1* *14* -
Best film
Ahojky Tenhle film byl vážně super.Vážně a Zaca jsem předtím vůbec nemusela ale teďka se mi zase začal děsně líbit.x) -
sladký
Pane bože....ten film byl tak sladký a zac taky...chci jít na to ještě jednou!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: sladký
Mám na to úplně stejný názor.....prostě THE BEST *14* *14* -
-
Re: Re: sladký
jj ja se na to divam porad a porad je to best film mno az po stmívání me se tam docela libi stan nemate nekdo jeho fotku prosimm *14* *3*
-
-