-
pls
lidi nevíte někdo kde se to dá stáhnout??? třeba i v ájině.. pls na icq: 353965305 -
¨....
neda se na ten film kouknout na netu a kde????????????????? plss -
-
Re: ¨....
Jj dá je to sice s titulkama.... www.sledujto.sk.... *3* je to docela good stránka a je toho tam dost.. *4*
-
-
Znovu 17
Ten film je úžaaasneeej♥Miluju hooo!!!A Zac je faakt božííí♥ I♥you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Uuuuaaaaah
Konečně jsem ten film viděla v kině :) a upe .. uuuaaah .. mno konec prostě :D upe nádhernej, s HSM se to nedá srovnat :) fakt bomba, a jak tam nebyla Vanessa, tak to bylo ete lepší ;) Hned jak bue v klidu pc, tak si to nechám od svýho kluka stáhnout, to prostě musim jako *14* to musím mít!!! Poprvý se mi tady Zac líbil, jako kluk a tak .. jeho úsměvy, pózy, výstupy ... mno prostě kwáása *1* Musim se na to podívat znova prostě!!!!! -
-
Re: Uuuuaaaaah
wau...ja s tebou souhlasim....vcera sem na tom byla v kine.....a Zac byl suprovej!!!!no najlepsi bylo ze tam nebyla krava vana.....
-
-
zac
zac je sice supr ale spoustu songů z hsm za něj zpíval DREW(Drew Seeley) ,nevěříte? Pus´tte si hsm koncetr třeba na netu . Drewovi je 27 a vypadá tak krásně *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: zac
já jsem na to video z Drewem na youtube koukal a přišlo mi, že má jinej hlas než když v tom filmu zpívala Vanessa se Zacem...myslim že to ve filmu zpíval Zac...už jenom podle toho, jak jsem slyšel jeho hlas ve Znovu 17...mimochodem...fakt super film!!
-
-
supr filmík
Na tomhle filmu sem byla včera a chvílema sme se tam s kámoškama řezali smíchem. Je to vtipný a ke konci až romantický, což já miluju. Akorát mě mrzí, že Matthew Perry tam je jen chvíli ze začátku a ještě menší chviličku až na konci. Jinak dávám 8/10 -
Super film
Na tomhle filmu sem byla v pondělí a byl úplně skvělej nejlepší je ta scéna je ta zpomalená jak vystupuje z toho nádhernýho auta a bere si bundu a nebo jak se Ned snaží sbalit ředitelku *1* *1* -
-
Re: Super film
to s tebou souhlasím, já jsem ten film viděla dvakrát, a je úplně boží a ta scéna co jsi popsala je the best. Už jsem si na amazon předobjednala dvd už se těším až mi přijde! *3*
-
-
Kino
Zítra jdu na ten film do kina, uvidíme *3* -
Boží film!
Zaca Efrona jsem vůbec neměla v lásce ale po shlédnutí tohoto filmu u mě naprosto stoupl a...je fakticky k sežrání <3 :D -
-
Re: Boží film!
PřEsnĚ =) takY sEm hO nemUseLa a tEĎ jsEm zjistiLa, že vážnĚ hrÁt umí =) je SKvĚlééJ =) -
Re: Boží film!
Tak to jsme dvě *3* -
-
Re: Re: Boží film!
Tak to to už jsme tři *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Boží film!
tak už čtyři *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Boží film!
myslim že pět...xD
-
-
-
-
-
dokonalost
užasnej film.. zrovna tedka jsme na něj dokukala ... Zac tam byl vážně krásnej!!