-
zorro
Ta teleovela je fakt lepší než komedie (nic proti:) -
Zorro
Já tu telenovelu miluju!!! a ted ji neuvidim ponevač jedu na dovču beeeee *10* *9* A pokud de o Marlene je skvělá!!! *14* *14* -
telka
telenovelu davaji kazdy den od 14:10 na nove ci. *4* -
Zpěv
Chtěla bych se zeptat kdo zpívá uvodní píseň. Díkiy moooooooc -
-
Re: Zpěv
Beyonce Ft. Alejandro Fernandez - Amor Gitano -
beyonce a alejandro fernandez -
tu původní písen pívá beyonce knowles a alejadro fernandez :)
-
-
zorro
Tak nám to zas běží.Miluji Osvalda Riose. -
.
Chrapouni,ale seriql je good. -
zorro
Ahojky nemáte prosím nějaké stránky kde bych si mohla stáhnout 3 poslední díly v češtině ??? byly jsme na dovči a nestihla sem to můj email je supervevisek@seznam.cz predem díky -
zorro
a ten diego ooch.. no ale ta Marlene Favela se tam hodí.. já se na telenovely nedívám ale tooto je suuuper každé ráno jsem se dívala ani jsem nepropásla akorát jsem neviděla některé díly jak jsem byla ve škole ale ty teď mám stáhle takže...super *1* *1* *1* *3* *3* *14* *5* -
-
Re: zorro
Prosíím nemohla bys mi poslat kde sis stahla ty všechny díly Zorra? prosím na můj email -sarka-@seznam.cz děkuju předem -
ahojky kde si stahla prosim ty dily, ozvi se dik=o)) -
Ahojky Danushko123 *4* prosím tě mohla by jsi se mi ozvat na e-mail..kde si stáhla ty díly?? Děkuji *4*
-
-
Zorro
Já miluuuuuuuuuujjjjjjjjjjjiiiiiiii zorro meč a růže a ted to na nove skončilo *10* *10* *10* *8* *8* *15* *9* *9* *9* *9* a mám všechny díly stahnuté no to je supr až po 122 poslední a první je nej ! -
-
Re: Zorro
prosíím te kde si je stáhla ty všechny dííly?????já sem stahovala na uloz to.cz ale tam nesou všechny!!!?????Tak jestli by si byla hodná a napsala bys kde si ty všechny díly stáhla a jak si to tam musela napsat...????!!!!Děkuju...:))) -
Re: Zorro
kde si je stáhla??
-
-
:D
ahoj!!!chces vyhrat zajimavy veci?tak se prihlas do teto souteze...na tomto blogu.......
http://make-up-cosmetics.blog.cz/