Přejít na výpis diskuzí

Zorro: Meč a růže

FILM 5.12.2008 
142 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v.e.r.k.a

Zorro

Ještě jsem neměla možnost to vidět ale podívám se na to zítra a myslim že se mi to bude líbit hraje tam Marlene Favela co hrála v Divoké Kočce byl to můj nej seriál *14* *1* *3*
  • Zorro

ahojky, je to fakt bombová telenovela, ale ňák mi tu nesedí ten herec co tu je. Ten tam asi nehraje *9*....a nebo jo?
    • Re: Zorro

Taky mi tam nesedí, nefim jestli tam hraje. Ale jinak máš pravdu ta telenovela je naprosto úžasná a Diego je prostě k sežrání .. :) Naprosto krásnej .. *14* *1*
  • klarisa997

Miluju

já ¨tuto telenovelu miluju *14* *14* Hlavně Chrisovi to tam moooc sluší..
  • Zorro

Ta telenovela je fakt skvělá, taky jsem náhodou ráno přepínala a narazila na Zorra.(Já taky měla prázdniny a už mi končej.)Od tý doby na to koukam. A samozřejmě až budu ve škole,tak si nastavim natáčení. *1* *1* *1*
    • Re: Zorro

Máš pravdu :) Taky budu natáčet a je to absolutně boží telenovela.. *14* *14* Tákže se těšim na další díly :) a navíc upe super hlavní role tím myslim Esmeraldu a Diega :)
  • Upe keásná telenovela!

Mno upe nádherná, teďkons tenhle tejden sem měla prázdky a upe moc sem na to koukala. Zalíbilo se mi to, tákže budu asic o školu natáčet, abych viděla další díly.. *14*
  • jnsdjfbaysrgfesrzgdrtu

Super telenovela *14* jen škoda že chodí na nově ráno *16* *9* Miluju christiana meiera *14*
    • Re: jnsdjfbaysrgfesrzgdrtu

JJ..máš pravdu *5* *5* úžasnéééé!..mohli by to dávat pořád *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit