-
Zoro meč a růže
Taky jsem se na ten seriál začala dívat a moc se mi líbí. Akorát by to mohli dávat v jinej čas, takhle jsou lidi ve škole nebo v práci a když nemaj možnost si to nahrát, je to fakt blbý. *9* -
paráda
na telenovely se nedívám ale tuhle opravdu chválím, moc se mi líbí, už nejen kvůli Zorovi, prostě ten děj sám o sobě má šmrnc ne jako ty předtím které jsem při přepínání obrazovky na 5 inut zhlídla. Je tam adrenalín a dělá to taky to že se to odehrává v polovině 19 století. kostými, prostředí a tak všechno. oprvdu se to tvůrcům povedlo . *14* -
Zorro
*14* Je to nej telenovela na světě když chodim do školy tak mi to táta nahraje na céédo.. Jo a neznáte někdo nějakou stránku, kde mají všechny díly (česky) ke shlédnutí *7* Nemůžu nic najít. Kdybyste někdo něco našel, napiště bud na e-mail rutarova@seznam.cz nebo na icq číslo: 586-067-779.. Tak Čauky!! -
-
Re: Zorro
Mno teď jsem byla nemocná takže jsem se dívala a upo suuuper!!!! A taky když jdu do školy tak si to nahravam na dvd *3*
Je to fakt nej telenovela *4* a ta herečka Marlene Favela je taky mooc pěkná! *3* -
-
Re: Re: Zorro
Ta se mi právě vůbec nelíbí =) Teda postavu má pěknou, ale jinak tam mohli vybrat hezčí ženskou ... -
-
Re: Re: Re: Zorro
tak to bych chtěla vidět tebe teda -
Re: Re: Re: Zorro
nooo ae co na ni nevidite...tyjoo peknáá a sympaticka je ...a hodíí se na tu roli... *1*
-
-
-
-
supr
nejlepší telenovela *3*
miluju jíí *14* *14* *14* *14* -
-
Re: supr
jj tak tak.
sice jich nevidim moc- kvuli skole ale fakt dobré *4* *5*
-
-
Jednou sem videla jeden díl, hrozne se mi to moc líbilo, ale chodim do skoly takze nestíhám. Ráda bych sehnala třeba aspon text, a mohla bych si to přečíst když nn videt. Nemáte nekdo nákej typ?? *4* -
Zorro
Je to nej seriál.
Super je Esmeralda, když můžu tak se na to dívám.
Fááákt supééér!!! *14* -
...
Je to skvela telenovela!! upa ji zeru!! mno a Diego a Esme jsou uzasni! ach joo skoda ze chodim do skoly... -
Nej
Tak tohle je nejlepší telenovela na světě!!!!A hlavně Diego a Esmeralda!!!Nej pár jako!!Žeru to maximálně! -
-
Re: Nej
Je fáktish super, miluju jí. Jak si jí natáčim tak sem na ní dneska kukala. Dopoledne.. :) Těšim se na úterní díl. I když jakžtakž vim co tam i bude páč koukam na díly dobředu na YouTube - sice ve špánělštině , ale je to Oki. *1*
-
-
SUPeEr
Tato telenovela je čim dáál tim viic kráásn욨jšíí! !
Je super že Esmeralda je těhotná ! !
A dneska jak Zorro přišel za Esmeraldou to bylo táák kráásný *14* Uplně s těším na další díleček! ! ! *14* Lafuuju ! -
-
Re: SUPeEr
To teda jo taky se těšim na další díl,a doufám že mu to řekne *3* -
-
Re: Re: SUPeEr
Taky doufám.. :) Už se těšim.. *14*
-
-
Re: SUPeEr
Mě se to tak nehorázně líbilo jak on tam přišel a řekl... ,,Diego slíbil, že se s Esmeraldou už nikdy neuvidí, ale Zorro ne.´´ To bylo tak ROMANTICKÝ. mIluju, fAKT se těšim na pokračování .. xD Juju je to super.. :) *14*
-
-
Zorro
Už jsem to dneska viděla a musím uznat že je to super seriál *14* .Budu se na to dál dívat. -
-
Re: Zorro
Jaj, souhlas. *14* Naprosto boží, hrajou tam fakt super herci. A navíc Diego je krásnej , ale kapitán Montero je taky hezkej, jen trošku hajzlík :D .. -
-
Re: Re: Zorro
no to máš pravdu akorát bych podotkla že montero je trošku větší hajzlík...:-)
-
-