-
Ach... Tak ty máš narozeniny? Tak to ti přeji všechno nejlepší a hodně štěstí a zdraví. *3*
-
aj
ahoj.. tak koncert byl nejlepsi.. jako fakt ho zeru.. no a mam problem snazim se sehnat tu jeho autobiografii ale nak jsem v koncich.. kdyby nahodou nekdo vedel jak mi vytahnout trn z paty.. tak mi prosim pisnete na mejl *9* diky *5* -
prodej
50 cent nepřekonal eminema v prodeji, eminemova alba Marshall Mathers se prodalo za první týden víc než 1.500.000ks, takže to je blbost sorry *4* -
-
Re: prodej
ehm.. Get Rich or Die Tryin se prodalo 12 000 000, The Massacre 9 000 000 a Curtis neco pres milion takze ho celkovymi prodeji prekonal, ale osobne si nemyslim ze meritkem kvality je prodavanost..
-
-
:-)
50 cent je best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
50 CENT
JE NAPROSTO UZASNEJ
JA HO ZERU
NEMATE NEKDO NA NEJ ADRESU????? PLS
NEBO TREBA NAKEJ KLAASNEJ PLAKATEK???? PLS *9* *9* *14* *14* -
Fifty
jjjj.... kráásnej pesánek... vypadá tak! :D... néé, je božííí, Window Shopper FOREVER *14* ... CELEJ 50Cent FOREVER! *1* *3* -
O ničom
To sa nedá počúvať,niečo strašné.Má jedinú dobrú pesničku Ayo Technology a to len kvoli tomu,že tam spieva aj Justin Timberlake inak by tento klip nestál za nič. *13* -
-
To neni pravda *16*
-
blb
nejvetsi trapak porad si mysli lama jedna -
-
Re: blb
jo sulin je to namedeny
-
-
to neni pravda
to vubec neni prravda fifty je super *10* *16* *5*
-
-
lil fifty
takze fifty!!!fifty je ten naj rapper ktrezy sa mohol narodit.ma dar od boha.jeho hlacky tho je umenie:::-)))fifty je moj vzorr a bude do smrti mojim vzorom.mam ho rad aqo rapperra!§ *3* -
L.A
kam se hrabe sopl z N.Y na gangstry z L.A L.A copmton -
-
Re: L.A
tak tak
-
-
Hip-Hop
Já sice hip hop nemusim ale 50 cent muzu *3*