Přejít na výpis diskuzí

50 Cent

OSOBNOST 31.12.2006 
344 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach... Tak ty máš narozeniny? Tak to ti přeji všechno nejlepší a hodně štěstí a zdraví. *3*
  • aj

ahoj.. tak koncert byl nejlepsi.. jako fakt ho zeru.. no a mam problem snazim se sehnat tu jeho autobiografii ale nak jsem v koncich.. kdyby nahodou nekdo vedel jak mi vytahnout trn z paty.. tak mi prosim pisnete na mejl *9* diky *5*
  • prodej

50 cent nepřekonal eminema v prodeji, eminemova alba Marshall Mathers se prodalo za první týden víc než 1.500.000ks, takže to je blbost sorry *4*
    • Re: prodej

ehm.. Get Rich or Die Tryin se prodalo 12 000 000, The Massacre 9 000 000 a Curtis neco pres milion takze ho celkovymi prodeji prekonal, ale osobne si nemyslim ze meritkem kvality je prodavanost..
  • :-)

50 cent je best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 50 CENT

JE NAPROSTO UZASNEJ
    JA HO ZERU
    NEMATE NEKDO NA NEJ ADRESU????? PLS
    NEBO TREBA NAKEJ KLAASNEJ PLAKATEK???? PLS *9* *9* *14* *14*
  • Fifty

jjjj.... kráásnej pesánek... vypadá tak! :D... néé, je božííí, Window Shopper FOREVER *14* ... CELEJ 50Cent FOREVER! *1* *3*
  • O ničom

To sa nedá počúvať,niečo strašné.Má jedinú dobrú pesničku Ayo Technology a to len kvoli tomu,že tam spieva aj Justin Timberlake inak by tento klip nestál za nič. *13*
    • To neni pravda *16*
    • blb

nejvetsi trapak porad si mysli lama jedna
      • Re: blb

jo sulin je to namedeny
    • to neni pravda

to vubec neni prravda fifty je super *10* *16* *5*
  • lil fifty

takze fifty!!!fifty je ten naj rapper ktrezy sa mohol narodit.ma dar od boha.jeho hlacky tho je umenie:::-)))fifty je moj vzorr a bude do smrti mojim vzorom.mam ho rad aqo rapperra!§ *3*
  • L.A

kam se hrabe sopl z N.Y na gangstry z L.A L.A copmton
    • Re: L.A

tak tak
  • robbierotten

Hip-Hop

Já sice hip hop nemusim ale 50 cent muzu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit