- 

Mazání a rozhraníTak já to zkusím a ty vulgarity jsem ti smazala!
 Navíc: Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
 Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila!
- 

fje nejlepsi raper ktery se mohl kdy narodit je super *3*
- 

http://gunitcommunity.oforum.czhttp://gunitcommunity.oforum.cz forum o 50 Centovi a G-Unit a o celém hip-hopu! Nové klipy, alba, singly, písně, fotky a novinky apod. Registrujte se a stante se cleny této komunity!!
- 

50 cent je nejlepší zpěvák na světě!!! *3* *14* *14* *14* *14*
- 

50cawte vsetci 50 cent je totelne uchvatny *14* to som nevedela ze ma syna je total supe a jeho pesnicky su ties super a to ze ho postrelil najlebsi kamarat je ties dost sokujuce este ze to ma zasebou*9*...
- 

cau miminko znas pussicat dolls ze dnes sem ji videla poprve spivta a je to krasa vis a je vazne moc hezka nez ja ze ze se ti libi vic nez ja ze jo kdyz jo tak uz mi ani nedavej nikdi pusi jo cau cau *13*
- 
                - 

Re:Pussy Cat Dolls zná přece každý! Nejlepší je Nicole. *3*

- 

- 

50-cent50-cent je najlepsi nikto nanho nema ...... *14* ....a je to prawda ze konci?? dufam ze si to ete rozmysli *9* *9*
- 
                - 

Re: 50-cent*3* Neboj se.Nekončí.
- 
                - 

pro všechny pochybovačefifty zajebe vždycky dobre,ale českej rep je lepší
- 
                - 

Re: pro všechny pochybovaček prvnimu textu: Kéžby..... Kéžby jeho tyranie skončila.

- 

- 

- 

- 

cha..:-Dfifty hodně špatnej!:-D
- 
                - 

Re: cha..:-Djak jsi na to přišel

- 

- 

faninkaMam rada 50cent prtoze jsou nejlepsi
- 

jo a zapomela jsem dodat neco důležitýho- 50 je největší BŮH.a nikdo na něj nema.a pokud ho nekdo nema rad at si to necha pro sebe jsou to idioti.nevedej co je to pořádná hudba.To mi hip-hopeři více