-
50Cent
Achojík prosím scháním 50 centovo životopis...Jestlipak víte na jaké stránce ho najdu nebo ten životopis máte tak mi ho prosím pošlete na e-mail Jenniferka13@centrum.cz Prosím Prosím Prosím odepište... *4* -
50 cent
50 cent je mega drsnej má drsný písničky , ale fakt si o sobě hodně myslí . Je to mega raper !!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* -
Proč?
Vždy mě vrtalo hlavou proč bílí poslouchají černošský rap:Dnemam nic proti hip hopu atd.. ale nechápu proč se bílí opičí,přitom černoši jsou proti bilý rase...přeložte si nějaký text undeground rapu..neberte to jako narážku na 50centa ale kromě textu to je jednoduchá muzika..celou písen jsou stejně se opakující počítačový bicí a to je vše... -
What?
Počkat. Teď tady piskujete na koho? -
nwm
ale nej film s eminemem je 8mile -
-
Elover
??? ted jsem te nepochopil ty znas jeste nejaky film s Eminemem- ja znam jeden 8mile je jeste nejky__ -
Re: nwm
zlatoo on ale ani jiny nenatoci ale te film je vazne super! *14*
-
-
Proč?
No,lidi!Proč tu nejsou žádné fotografie tohohle skvělýho rapera?Co? -
sen
Je prostě nejlepší hiphoper co jsemza svých 20 let poznal... -
je nejlepši zpěvak
je moc dobrý zpěvak podle miho nejlepši na světě je udělanejma dobrou kerku na zadech chtel bych ho vidět a jeho podpis -
je hustej!!!!!
-
Woow his songs and he is just .. perfect .. Let everyone say what he wants but he is the best .. And always the best .. *14*