-
Narozeniny
Hodně štěstí zdraví a mnoho úspěchu.Prostě užij si 29.narozky. *1* -
Narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám :-* *14* *4* -
http://a-m-lambert.blog.cz/
Ahojky :) Chcela by som vás pozvať na môj blog o Adamovi :) http://a-m-lambert.blog.cz/ -
:)
je to veliká skoda ze je gay, ale kazdej je jakej chce byt a ja jsem rada ze se za to Adam nestydí :) u me se stale drzi na prvnim miste :) *3* *3* *3* -
Re: A
Dříve hrával v muzikálu Wicked!!! *15* *15* -
Re: Re: adam
Dejte si na youtube:adam lambert land of make believe tam je jak byl malý. Nebo adam lambert hotel party to je taky dobre!! *14* -
Re: Re: Re: adam
Pojedu za ním do SAN DIEGA !!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *3* *3* *3* *1* *1* -
Re: Re: RE: Adam
PŘEPŘENÁDHERNÝ *4* -
Re: RE: Adam
JENOM PĚKNÝ A HEZKY ZPÍVÁ????????????????????????? *7* *7* *7* Zpívá nádherně a je přepřenádkerný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *14* *14* -
Re: Re: Adam Lambert
Co to maš za fotku nějaká nahotinka???????HA HA HA HA HA *9* *9* -
Re: Re: adam
Adamek ma krasny hlas a ty výšky to nikdo nezazpívá a v klipu For you entertainment jak zvedá to obočí to je super!!!!! *14* *14* !!!!!!!!! *4* *4* *14* *14* *3* *1* -
Re: Re: Re: milaček
Ja vim ma tam byt s !!!!! *1* -
Re: Re: milaček
Běž si psat na diskuzi Bieber!!!!!!!!!! *13* *16* *5* *9* -
Re: adam
ADAMEK JE NEJHEZČÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!
Ze je gay mi vůbec neva! Je coooooool sexxxxxy *14* *14* *14* *14* Nemá vůbec žádnou chybu mam i jeho CD je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: milaček
Nemluv už o tom Justinovi nebo z toho zešílím!!!!!!!!!ZPÍVÁ JAKO HOLKA!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* *7* *13* *13* *13* *5* *5* -
Re: Re: pubertačky
Ty vypadáš uměle maš tam hroznou fotku kolik ti je ??? 3 ??????????????? *15* *4* -
Re: Re: pubertačky
Ty vypadáš uměle máš tam hroznou fotku kolik ti je?? 3 ????????????????? *15* *4* -
On je prostě Zpěvák!
On je prostě Zpěvák, nestydí se za to, že je gay a má uplně skvělé písničky, žeru ho!!!! *14* ale přece jen je to škoda.. že je gay *9* :D je to nádherný chlap! *1* *1* *1* -
Re: Re: Můj názor
Jsem moooc ráda,že se mnou souhlasíte.Nehorázně mně štvou lidi,co ho soudí ikdyž o něm vůbec nic neví. -
so:
*4* jenom mj.