Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kitty.carlai

Dotaz

Ahojky lidi, chci se zeptat.. Dívám se na seriál Aaron Stone a jeho mladšího bráchu tam hraje David Lambert.. Je to jen shoda jmen, nebo je David a Adam do rodiny? *7* Díky za odpověď, Hanka *4*
  • moppsik

Re: Re: Re: Re: Re: Adam

Promiň ale je jedno jestli umí moonwalk nebo ne...tady jde o talent...A i tak Adam zpiva hlavně glamrock takže bude asi král glamrocku ne?? to je logický!! teda myslim :DD
  • janinka023

Re: Re: Re: Re: Adam

ne to by fakt být nemoh...král popu je vždycky jen jeden( ato už je jedno jestli popu,rocku,metalu..)...nikdo nikdy se mu nevyrovná!!! umí adam vůbec což já vim třeba moonwalk? neumí.... tak se mu nemůže rovnat...vím sice že je to jeho idol ale prostě ne...
  • Re: adam lambert

hele cauky lid nevite v tom o2 kde to je aby sem prijel ja to nemuzu najit a Adam lambert je faaak bozííí
  • katarina78

Glam Fan Video project

Ahoj všichni, co posloucháte Adama Lamberta, ti co ne a kteří sem chodí jen aby prudili, vy nečtěte dál:-))
    Na FCB právě probíhá velký česko-slovenský video projekt, kterého se může zůčastnit každý Adamův fanoušek. Stačí poslat tzv. parodii přímo na Adama, v podobě fotky, nebo videa. Nevím jak výstižněji bych to napsala, takže asi takhle. Hodně informací je přímo na stránkách Glam Fan Video Projectu na FCB, kde najdete i kontakt na mě. Přidejte se k nám, pokud nás bude dost a vytvoříme společně videoklip, kde se ukáže že Adam má v ČR i SR spoustu crazy fanoušků, možná se tenhle videoklip dostane i na jeho of.stránky, stejně jako fan video Američanů. Máme naději:-) http://www.facebook.com/pages/GlamF an-Video-Project/140798349294398
  • Re: Můj názor

100% souhlas. at si říká kdo chce.Když ho neznaj at ho nesoudí.at je takovej jakej je a proto ho zbožnujeme....
  • Re: Adam

Souhlas krásnej chlap. proč krásný muži jsou na muže achio
  • Re: ahojky

to je pravda přesně s tebou souhlasím
  • katarina78

Re: Re: Re: Adámek

Přesně tak!! Když si pouštím jeho CD, neposlouchám to, že je gay, ale jeho nádherný hlas, ze kterýho mám pokaždý husinu, dokonalýýý *14* *14*
  • katarina78

Re: Re: Re: Adam

I jiných králů bylo víc a hudba jde pořád dopředu (co třeba před MJ Elvis?)Proč by nemohl být Adam příštím králem popu, nebo rocku? *3* Myslím si, že má dost dobře našlápnuto *3* *3* teď jenom vytrvat *14*
  • whataya

Velky dík

Ahojky dekuju vsem holkam zato ze hlasovali pro adama v ¨ http://www.kissmorava.cz/kissparada / diky vam holyk je adam uz 5 co jsem jsi vsimla jeto o 150 procent lepsi nez minule kdyz byl 23:)dekuju moc
  • whataya

Pomooc

a jeste jednou ja mam na vas prosbicku jde o hidparadu nas drahy adam je az 23 tak mu malučko pomozte at je zase prvni plis tosi nezaslouzi nebo ano:(tady mate adresu kde mu muzete posilat hlasy za 1.den muzete poslat az 3 hlasy:)http://www.kissmorava.cz/kissparada/ tak diky za pomoc
  • whataya

ahojky

ahojky holky a kluci slysela jsem ze 3.rijna maji bejt v nayagore 3 nove pisne na koncertu.takze uvidime Adam je boži chlap mili usměv krasny oči vsechno:)hlavne dokonali hlas ikdyz je gay je bomba a to hooodne moc mam jeho cd nadhera.)co vic si prat on je primo supr a taky rozumny a toje vse pa *3* *4*
  • moppsik

Re: Re: Adam

Já si myslim že král popu se nedá změnit je jenom jeden a ten taky zůstane...Joo jsem velka fanynka Adama ale zase král popu je opravdu jen jeden *5* *14*
  • janinka1998

Re: Adam

přeně tak, ale myslim - je mi to ukradený - myslíš, že by si některou z nás vzal. Je nejlepší - myslim že i lepší než Jackson.......... Já bych ho volila příštím králem!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *4* *4*
  • martulii

Re: Re: Re: Adam neni gay

samozřejmě, že to hned neznamená, že je bisexuál, ale napsali jsme tady o tom, protože to sám o sobě řekl...jistě, mluví o sobě jako o homosexuálovi, ale také občas i bisexuálovi :)
  • Re: Re: Adam neni gay

ale vdyt to že se schazi s holkama neznamena hned že je bisexual.A prosim te kdes to četla nebo videla že by se s nekym schazel? *13*
  • veverkalp

Adam

Zpěvák je to úžasnej....jenom škoda že je teda teplej protože je to i velice fešný chlap *14* *14* *14* *14* *1*
  • martulii

Re: Re: Adámek

ale to není žádná chyba...prostě někdo je na muže a někdo na ženy, tak co?
  • Re: Adámek

no tak jednu chybičku má ae jináč dobry.
    me se taky dost libi ae škoda že je gay *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší