-
Re: Re: Re: pro ty co nemaji radi Adama
Heldte,tedka OPRAVDU OPRAVDU!(prisaham na svuj zivot)!Když jsem byla v oklahomě na prazdninách v létě,šla jsem na jeho koncert.Pak byla jakoby autogrmiada a ja jsem tam šla a pač muj bratr studujeanglickou vysokou tak umim docela DOCELA dobře anglicky.On je doopravdy fajn,ma za sebou opravdu moc těžký dětstí protože ho šikanovali kvuli tomu,že je gay.Mluvila jsem s nim,má moc přijemny hlas,je milý a nikoho neodmitne...a ti co proti nemu neco maji at jdou do prdele(když řikate že to je tady necenzurovany *1* ) -
Adámek
Jááááááááááááááá ho miluju on je tak krásný. Oísničky boží nemá chybu *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: top zpěváci
To je velmi dobre *14* *14* *14* -
top zpěváci
tak nám Adam zase stoupnul *1* v top 10 zpěváků už je 5. *14* -
Re: Adam :-)
jj, já taky :) něco ve smyslu, že je na kluky, ale když se mu nějaká holka líbí, tak jde do ní *1* -
Adam :-)
Ahoj já sem četla ,že Adam řekl:Jsem gay ,ale holky se mi taky líbej. ale nevím to jistě ADAM FOREVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: t-music chart
určitě jo! *1* -
t-music chart
jej ja jsem tak rada ze vcera Ada koncil na 3.miste ale pristi tyden musi byt 1. ze?? *15* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Adam neni gay
On má vždycky na všechno odpověď:-DDD -
Re: Re: Adam neni gay
Já zase četla rozhovor, ve kterém padl dotaz, jesti je gay nebo bisexuál a on nakonec po dlouhé debatě, řekl že není přímo bisexuál, ale něco jako "bizvědavec" .....zajímavé *4* -
Re: Re: Re: Re: Můj názor
Díky, nejsem přímo admin, ale správce u všech osobností, takže není problém *3* . -
Re: Re: Re: Můj názor
já nevěděla, že je tu nějaký admin, tak se omlouvám...někdy jsou tu fakt hustý výrazy, takže kdyžtak na to upozorním:-) -
Re: Re: Můj názor
Ale vymaže, jen se neboj! Jenže je toho hrozně moc, hodně by mi pomohl vzkaz - upozornění! Předem díky! -
Re: Adam neni gay
Adam jednou někde prohlásil, když je holka nějakým způsobem zajímavá proč ne, ale možná že to řekl jen tak, aby na něj nezanevřely fanynky. Když je chlap gay, jen tak nějaká holka ho nerozpálí, bohužel *9* -
Re: Re: pro ty co nemaji radi Adama
Martulii, to jsou jediný sprostý slova, který nejspíš znají a kdyby je řekli někde na veřejnosti, tak dostanou přes čumák, tak si to ventilujou tady! Adam tu začíná pěkně vystrkovat drápky a to prostě jen tak někdo nezkousne, o ničem jiným to není *3* -
Re: Můj názor
Jukni dolejc, co jsou lidi schopný napsat a nikdo to tu nevymaže, takže si servítky rozhodně neber, jsem s tebou!! *3* -
Můj názor
Mně je úplně fuk,jakou má orientaci,má nádhernej hlas a obrovskej rozsah,takže to na mě vážně zapůsobilo.Je hezkej a talentovanej,takže nechápu,co proti němu(někdo)máte*7*.Já svůj názor prostě měnit nebudu,mám ráda jeho písničky,jeho styl,prostě je to můj oblíbenej zpěvák a komu se to nelíbí,tak ať se třeba kousne *1*(nechtěla jsem,aby mě cenzurovali*1*) -
A zase ja xD
Tak a uz je 6...Ja jsem taaak rada *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: top 10 zpevaci
Asi jo..ja nevim *1* -
Re: Re: top 10 zpevaci
Jani zadnej mj nebude ..Ada je nejlepsi xD