-
Pomooc
a jeste jednou ja mam na vas prosbicku jde o hidparadu nas drahy adam je az 23 tak mu malučko pomozte at je zase prvni plis tosi nezaslouzi nebo ano:(tady mate adresu kde mu muzete posilat hlasy za 1.den muzete poslat az 3 hlasy:)http://www.kissmorava.cz/kissparada/ tak diky za pomoc -
ahojky
ahojky holky a kluci slysela jsem ze 3.rijna maji bejt v nayagore 3 nove pisne na koncertu.takze uvidime Adam je boži chlap mili usměv krasny oči vsechno:)hlavne dokonali hlas ikdyz je gay je bomba a to hooodne moc mam jeho cd nadhera.)co vic si prat on je primo supr a taky rozumny a toje vse pa *3* *4* -
-
Re: ahojky
to je pravda přesně s tebou souhlasím
-
-
Adam
Zpěvák je to úžasnej....jenom škoda že je teda teplej protože je to i velice fešný chlap *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Adam
Souhlas krásnej chlap. proč krásný muži jsou na muže achio -
-
To máš pravdu. Stejně s tím ale nic neuděláš. Alespoň se za to nestydí.A podle mně je to dobře.
-
-
Re: Adam
přeně tak, ale myslim - je mi to ukradený - myslíš, že by si některou z nás vzal. Je nejlepší - myslim že i lepší než Jackson.......... Já bych ho volila příštím králem!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *4* *4* -
-
Re: Re: Adam
Já si myslim že král popu se nedá změnit je jenom jeden a ten taky zůstane...Joo jsem velka fanynka Adama ale zase král popu je opravdu jen jeden *5* *14* -
-
Re: Re: Re: Adam
I jiných králů bylo víc a hudba jde pořád dopředu (co třeba před MJ Elvis?)Proč by nemohl být Adam příštím králem popu, nebo rocku? *3* Myslím si, že má dost dobře našlápnuto *3* *3* teď jenom vytrvat *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Adam
jojo, sice se říká, že král je jen jeden, ale určitě se něco takového říkalo i za např. Elvise, že nikdo není a nebude lepší...pak přišel MJ...neříkám, že příští bude Adam, ale určitě jím nebude až do konce světa MJ a změní se to... *3* -
Re: Re: Re: Re: Adam
ne to by fakt být nemoh...král popu je vždycky jen jeden( ato už je jedno jestli popu,rocku,metalu..)...nikdo nikdy se mu nevyrovná!!! umí adam vůbec což já vim třeba moonwalk? neumí.... tak se mu nemůže rovnat...vím sice že je to jeho idol ale prostě ne... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Adam
Promiň ale je jedno jestli umí moonwalk nebo ne...tady jde o talent...A i tak Adam zpiva hlavně glamrock takže bude asi král glamrocku ne?? to je logický!! teda myslim :DD
-
-
-
-
-
-
Adámek
Jááááááááááááááá ho miluju on je tak krásný. Oísničky boží nemá chybu *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Adámek
no tak jednu chybičku má ae jináč dobry.
me se taky dost libi ae škoda že je gay *9* -
-
Re: Re: Adámek
ale to není žádná chyba...prostě někdo je na muže a někdo na ženy, tak co? -
-
Re: Re: Re: Adámek
Přesně tak!! Když si pouštím jeho CD, neposlouchám to, že je gay, ale jeho nádherný hlas, ze kterýho mám pokaždý husinu, dokonalýýý *14* *14*
-
-
-
-
top zpěváci
tak nám Adam zase stoupnul *1* v top 10 zpěváků už je 5. *14* -
-
Re: top zpěváci
To je velmi dobre *14* *14* *14*
-
-
Adam :-)
Ahoj já sem četla ,že Adam řekl:Jsem gay ,ale holky se mi taky líbej. ale nevím to jistě ADAM FOREVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Tak třeba není jenom na kluky. A zpívá fakt skvěle.
-
Re: Adam :-)
jj, já taky :) něco ve smyslu, že je na kluky, ale když se mu nějaká holka líbí, tak jde do ní *1*
-
-
t-music chart
jej ja jsem tak rada ze vcera Ada koncil na 3.miste ale pristi tyden musi byt 1. ze?? *15* *14* *14* *14* -
-
Re: t-music chart
určitě jo! *1*
-
-
Můj názor
Mně je úplně fuk,jakou má orientaci,má nádhernej hlas a obrovskej rozsah,takže to na mě vážně zapůsobilo.Je hezkej a talentovanej,takže nechápu,co proti němu(někdo)máte*7*.Já svůj názor prostě měnit nebudu,mám ráda jeho písničky,jeho styl,prostě je to můj oblíbenej zpěvák a komu se to nelíbí,tak ať se třeba kousne *1*(nechtěla jsem,aby mě cenzurovali*1*) -
-
Re: Můj názor
100% souhlas. at si říká kdo chce.Když ho neznaj at ho nesoudí.at je takovej jakej je a proto ho zbožnujeme.... -
-
Re: Re: Můj názor
Jsem moooc ráda,že se mnou souhlasíte.Nehorázně mně štvou lidi,co ho soudí ikdyž o něm vůbec nic neví.
-
-
Re: Můj názor
Jukni dolejc, co jsou lidi schopný napsat a nikdo to tu nevymaže, takže si servítky rozhodně neber, jsem s tebou!! *3* -
-
Re: Re: Můj názor
Ale vymaže, jen se neboj! Jenže je toho hrozně moc, hodně by mi pomohl vzkaz - upozornění! Předem díky! -
-
Re: Re: Re: Můj názor
já nevěděla, že je tu nějaký admin, tak se omlouvám...někdy jsou tu fakt hustý výrazy, takže kdyžtak na to upozorním:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Můj názor
Díky, nejsem přímo admin, ale správce u všech osobností, takže není problém *3* .
-
-
-
-
-
A zase ja xD
Tak a uz je 6...Ja jsem taaak rada *14* *14* *14* *14* -
top 10 zpevaci
Juhuuu Adam je 7. v top 10 zpevaci...Jen tak dal at je prvni!!! *14* *14* -
-
Re: top 10 zpevaci
né...kláriiii...nééé.... na 1.místo nééé..ty víš jakto myslim... *1* *1* -
-
Re: Re: top 10 zpevaci
Jani zadnej mj nebude ..Ada je nejlepsi xD
-
-
Re: top 10 zpevaci
wow! jen tak dál! *1* a hned za ním můj další oblíbený zpěvák :) a to je z hlediska návštěvnosti? -
-
Re: Re: top 10 zpevaci
Asi jo..ja nevim *1*
-
-