-
pro ty co nemaji radi Adama
Opravdu nechápu proč ty lidi kteří nenáviděj Adama píšou takovýhle kraviny..znáte ho snad?? víte jakej on je?? A co vám udělal?? hm?? To opravdu nechápu...chcete se akorát takhle zvíraznit o nic jiního vám nejde...A jděte do háje s těmahle příspěvkama... *16* Joo a pak mi řekněte jaký jste vy když takhle o adamovi mluvíte... -
-
Re: pro ty co nemaji radi Adama
souhlasim...tohle je jen pro fanoušky Adama, takže nechápu co tady dělají *7* ..i když..není se čemu divit,když takovýhle STUPIDNÍ příspěvky píšou 11-tiletý fakani,že? -
-
Re: Re: pro ty co nemaji radi Adama
Tjn.. *8* -
-
Re: Re: Re: pro ty co nemaji radi Adama
Heldte,tedka OPRAVDU OPRAVDU!(prisaham na svuj zivot)!Když jsem byla v oklahomě na prazdninách v létě,šla jsem na jeho koncert.Pak byla jakoby autogrmiada a ja jsem tam šla a pač muj bratr studujeanglickou vysokou tak umim docela DOCELA dobře anglicky.On je doopravdy fajn,ma za sebou opravdu moc těžký dětstí protože ho šikanovali kvuli tomu,že je gay.Mluvila jsem s nim,má moc přijemny hlas,je milý a nikoho neodmitne...a ti co proti nemu neco maji at jdou do prdele(když řikate že to je tady necenzurovany *1* )
-
-
-
Re: pro ty co nemaji radi Adama
přesně...snad je to FANKLUB, tak nevím, co tu dělají! takže by jste měli hezky rychle vypadnout! já opravdu nechápu ty UBOŽÁKY, kteří umějí argumentovat jen typu: "pěknej vul a debil zkurvenej čurák..." měli by se spíš zamyslet trochu nad sebou a nedrbat do celebrit (to jim asi totiž jako jediné jde, asi neumějí zkousnout nějaký svůj mindrák)...takže TRAPNÉ *13* -
-
Martulii, to jsou jediný sprostý slova, který nejspíš znají a kdyby je řekli někde na veřejnosti, tak dostanou přes čumák, tak si to ventilujou tady! Adam tu začíná pěkně vystrkovat drápky a to prostě jen tak někdo nezkousne, o ničem jiným to není *3* -
jo a pro některé nevzdělané se nepíše "GEY", nýbrž gay *15*
-
-
-
Adam neni gay
Ahojte tak jsem zjistila od sveho zdroje ze se Adam potaji schazi s nejakyma divkama... -
-
Re: Adam neni gay
Adam jednou někde prohlásil, když je holka nějakým způsobem zajímavá proč ne, ale možná že to řekl jen tak, aby na něj nezanevřely fanynky. Když je chlap gay, jen tak nějaká holka ho nerozpálí, bohužel *9* -
-
Re: Re: Adam neni gay
Já zase četla rozhovor, ve kterém padl dotaz, jesti je gay nebo bisexuál a on nakonec po dlouhé debatě, řekl že není přímo bisexuál, ale něco jako "bizvědavec" .....zajímavé *4* -
-
Ahoj, a nepamatuješ si jaký článek to byl? Docela ráda bych si ho přečetla *3*
-
Re: Re: Re: Adam neni gay
On má vždycky na všechno odpověď:-DDD
-
-
-
Re: Adam neni gay
že by? :D ale to se mi nezdá...jako je možné, že se s někým schází, ale je blbost, že by nebyl gay, spíš je bisexuál -
-
ale vdyt to že se schazi s holkama neznamena hned že je bisexual.A prosim te kdes to četla nebo videla že by se s nekym schazel? *13* -
-
samozřejmě, že to hned neznamená, že je bisexuál, ale napsali jsme tady o tom, protože to sám o sobě řekl...jistě, mluví o sobě jako o homosexuálovi, ale také občas i bisexuálovi :)
-
-
No tak jsem to myslela =D -
-
:)
-
-
-
-
foto
krásný nový fotečky *3* *14* -
-
Re: foto
jedna hezčí než druhá! *14*
-
-
Adam Lambert
Má suprové songy *5* *3* -
Verunka
Adam je prostě dokonalej :-* :o) -
CHCEME ADAMA V ČR
Hledám fanynky a fanoušky Adama Lamberta, kteří by se zapojili do projektu "CHCEME ADAMA LAMBERTA V ČR"!!Písněte mi nebo si mě přidejte a já vám pošlu bližší informace.... *3* -
-
Re: CHCEME ADAMA V ČR
Ahoj,adam se mi moc líbí je to nejlepší zpěvák a kdyby byl v CR tak by me asi kleplo.... *14* *3* *14* *14* -
Re: CHCEME ADAMA V ČR
Já chciii ADAMA v ČR a sakra moc!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Re: CHCEME ADAMA V ČR
No ja ho tu cchi taky a nasla jsem stranku kde pro to muizeme hlasovat =) http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx *8*
-
-
-
:*
*14* nemam slov ty jeho oči,usměv a vlasy a o postavě ani nemluvím..dokonalej borec *14* škoda že je gay :( závidím že ho nejak borec bude mít *8* -
Adam
Adam je taaaaaak sladkej *14* má nádhernej hlas -
=DDD
tak Adam se sem do česka asi nepodíva =DDD...no ale víte co je na tom super?????že SEM na 95% přijede JUSTINNNNNNN.......já tu nechcu Miley ale Justinkaaa ♥♥I love Justin ♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: =DDD
???Justin-Nee!!! Lambeeert ANO :* *14* -
-
Re: Re: =DDD
Hele jak jsem se tak dívala na tu anketu, tak je to stejně nějaký divný.. Jeden den tam měl Bieber asi 20 000 hlasů a druhý den měl sotva 300, takže ikdyby to vyhrál Bieber, nevěřila bych tomu že je to nesfalšované... A navíc takový provokativní kecy sem vůbec nepatří, tohle je pro Adamovy fanoušky.!!
-
-
nechápu proč se bavíš o justinovi a miley když tohle je diskuse o ADAMOVI LAMBERTOVI *5* *13* -
no, tak to je opravdu úžasné :-!
-
-
happyyy
KONEČNĚĚĚĚ, mi přišlo jeho CD!!! *14* *1* je úúúúžasný....stejně jako on *1* *14*