-
Před pár měsíci jsem zahlédla její video v televizi, hned mě zaujalo. Na první poslech pozoruhodné. Od té doby neposlouchám vlastně nic jiného - když muziku, tak Adele!!! Je skvělá!!! Super hlas, krásné písně, až člověka bolí tam kdesi kolem srdce.
-
Zpívá fakt úžasně. Proč by měla hubnout? Mohla by o ten hlas přijít a navíc - byla by pak stejná jako všechny ty vyzáblý pipiny vycpaný silikonama, který v klipech jenom hází zadkama a "předkama". Tohle je konečně něco jiného. Hurá!
-
Prostě dokonalá <3 její hlas je krásnej a i ona je nádherná ženská...její hudba je prostě geniální a já jí miluju *14*
-
Je to jedna z mála zpěvaček, která si vybudovala kariéru svým hlasem a ne vizáží. Což v dnešním světě není určitě jednoduché. vážně tohle oceňuji.
-
Prostě a jednoduše je úžasná.... A určitě nesouhlasím aby zhubla... K tomu jejímu stylu jí to sluší tak jak je... DOKONALÁ...
-
podle mne je nejlepsi skladba set fire to the rain
-
Adele=úžasná zpěvačka
Od té doby co jsem slyšela první song od Adele, už jí poznám všude podle jejího skvělýho hlasu :) Nejlepší jsou zpěvačky, který takhle poznáte, a ne takový který mají hlas co vám zapadne do miliona dalších a dlouho přemýšlíte jestli je to ta či tamta. Jo a Someone like you jsem si prostě zamilovala ♥ Mohla bych to poslouchat pořád! :D -
-
Re: Adele=úžasná zpěvačka
Přesně tak! :) Adele je prostě originální,její hlas a prostě ty písničky mlžu poslouchat pořát dokola a neoposlouchají se :)
-
-
Adele
Má neuvěřitelný hlas...nejlepší písnička podle mě je Someone like you...jen piáno a ona...prostě dokonalý..=) -
Adele
Myslím si že má toho v hlase fakt veľa a naozaj nesúhlasím s reakciu "kdyby ZHUBLA 20 kilo byla by dokonalá" , prepáč ale najlepšie speváčky čo poznám majú nádvahu! Pri tejto speváčke si nikto nevšíma váhu! -
-
Re: Adele
Přesně tak, u ní nejde vůbec o váhu ale o to jak DOKONALÝ má hlas. Navíc kdyby shodila už by to nebyla ta Adele kterou milujeme ;0)
-
-
Adele ♥
Nejlepší je rolling deep ♥ -
-
Re: Adele ♥
Rolling deep je podle mě její nej písnička.Ona je takový zajímavý typ. Má nádherný hlas. Kdyby ZHUBLA 20 kilo byla by dokonalá. Aspoň to není žádná vyumělkovaná barbína.
-