Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adel se tak dobře poslucha
  • Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Adele tlustá. No a co, každý jsme nějaký a upřímně, její hlas by nezvládlo tělo, který by vypadalo, jako kost a kůže, jen pořádný kus ženský dokáže ovládnout takový hlas a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už má o 5 kilo víc nebo míň.

Moc ji neposlouchám, nicméně má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.

Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)

Tak hodně štěstí Adele a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) Adele totiž nemá dětský hlas jako třeba Selena Gomez :) *3*
    • je mi docela jedno, jestli je tlustá, nebo hubená. nic to nemění na tom, že veje, jak kdyby jí někdo tahal za koule...
      • Ani nevíš, jak jsem rád, že někdo slyší, jak šílený je ten její zpěv. *3* . Tvůj jadrný komentář mě opravdu potěšil!!! *15* *15*
        • ty si asi dobrá pí*a co hudbě moc nerozumí *1*
          • Tak aby bylo jasno, nejaem ta, ale ten. A potom, nechápu, co za ubohou bytost jsi, když se při hájení svého názoru musíš uchyluvat k vulgárním slovům. Asi tvůj intelekt na nic jiného nestačí. No jo, no. Tak taková fanoušky má Adele. svůj ke svému, že jo. Špatný zpěv, špatní fanoušci. *1* *1* *2* *2* *3* *3*
    • Mimochodem, Adlee byla silnější, protože měla v bříšku život:)) ;)
  • Prostě dokonalá <3 její hlas je krásnej a i ona je nádherná ženská...její hudba je prostě geniální a já jí miluju *14*
  • je to jedna s nejlepších zpěvaček současnosti *14* *14*
  • Hodně štěstí!
  • Prostě a jednoduše je úžasná.... A určitě nesouhlasím aby zhubla... K tomu jejímu stylu jí to sluší tak jak je... DOKONALÁ...
  • milujem adele a jej krááásne úžasné pesničky, ktoré sa lahko spievajú
  • Adele je prostě néj...Ten hlas, je hezká, hezký oči.. Aten kdo řiká že je tlustá by se mel nejdriv podivat na sebe a pak něco řikat nedokážete ani to co ona kdy dokázala se svym hlasem. Prostě podle mě je Adele Nejky ještě s některýma dalšíma :)));))
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! :)
  • Adele porodila syna ťuťu :-**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit