Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je supr zpevacka
  • alvinka
    *14* *14* *14* supr žena
    • také ji mám moc rád :)
  • Ahoj Adele vim ze neumis cesky a ze sem ani nechodis,ale i presto ti preju vse nej nej nej k narozkam,a at ti vsechno vyjde s pritelem a pejskem.Mam te rada *3*
  • Myslim si že ty co se jim nelíbí jak Adele zpívá jsou hloupí.
    • Myslím, že ti co si myslí, že jedině jejich názor je inteligentní jsou hloupí.
      • Víš co? Vypadni z této diskuze a běž urážet někoho jinýho. Už mě ty tvoje kecy nezajímají. Jsi jenom ubožák, který závidí Adele, že je zpěvačkou světového formátu, zatímco ty jsi nic nedokázal. Mindráky, mindráky...
        • Tak popořadě - že její zpěv probudil holčičku z komatu rád věřím, ten by totiž probudil i mrtvého. *15* *15* *15* *15*
          A ža další - až budeš chtít někoho vyhánět z dizkuze, buď tak hodný a první si ji založ, aby jsi na to měl právo.
          A koho že jsem to urazil? Snad ne Adele.... A nebo tebe?
          Říkáš že mám mindráky? Ale ono je to spíš tak, že mám hudební sluch, to bude tím. *5* *3* *3* Až si nějaký seženeš, možná mi dáš za pravdu, tvrďáku. *1*
  • Mám Adele hrozně ráda a fakt jděte někam, ti kteří říkají, že je tlustá.. No a co.. Tak nemůsí vypadat jako všechny ty nechutně vychrtlý zpěvačky a hlavně snad jde o hlas,nebo stane??!! *8* Přeju jí moc a moc aby se uzdravila.. :*
  • No, nenapodobitelná to teda je *15* *15* *15* . Nic tak strašného jsem fakt dlouho neslyšel. Co mě se týče, nikdy jsem nevrdil, že zpívám nějak úžasně, ale na rozdíl do Adele to není zdroj mé obživy. Co se týče sluchu, tak ten mám, ten opravdu mám, což v případě písní od Adele značná nevýhoda.
    A že ti běhá husina po těle když ji slyšíš? No, tak to mě teda taky, podobně jako když škrábeš nehtem o plech. *3*
    A jestli chceš argumentovat nějakými lidmi, podívej se první na nějaké to video s Hitlerem a "podívej se na ty lidi.". *2* *2* *2* To jsi nějak vedle, že. *5* *5*
    • Víš,ty lidi u Hitlera stáli jak magoři a moc se to těm lidem od Adele nepodobá *3* .U jejího koncertu lidi tancují a vůbec vypadají naprosto jinak *1* .Tak už ji prosíííím neurážej.Moc ti děkuju *2*
  • ma krasni hlas si svetova si nelepsi na světe ma pekne foto
  • adele je krasna divka a ma krasne oci *1* *16* *12* *11*
  • *14* *14* nejlepší
  • adele je krasna a ma heske vlasy a hesky oblicej *11* *6* *8* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší