-
Happy B-Day Adele ! *3*
-
Tato zpěvačka je super hlavně její skyfall :)
-
Nejlepší zpevačky z celé USA podla mna sú : Katy Perry a Jennifer Lopez.Adele je o ničem zpevačka si myslím její písničky se mi nelíbí
-
Adele
Má neuvěřitelný hlas...nejlepší písnička podle mě je Someone like you...jen piáno a ona...prostě dokonalý..=) -
Adele=úžasná zpěvačka
Od té doby co jsem slyšela první song od Adele, už jí poznám všude podle jejího skvělýho hlasu :) Nejlepší jsou zpěvačky, který takhle poznáte, a ne takový který mají hlas co vám zapadne do miliona dalších a dlouho přemýšlíte jestli je to ta či tamta. Jo a Someone like you jsem si prostě zamilovala ♥ Mohla bych to poslouchat pořád! :D -
-
Re: Adele=úžasná zpěvačka
Přesně tak! :) Adele je prostě originální,její hlas a prostě ty písničky mlžu poslouchat pořát dokola a neoposlouchají se :)
-
-
Super Spěvačka *3* *5* *15* *2* *1*
-
Happy birthday, Adele!!! Si krásná a máš talent ♥♥
-
Cože ?! To jste vážně tak přiblblý že musíte psát věci o jejím vzhledu. Podle mě je krásná ať váží kolik chce. A dobře je TROCHU při těle ale proto nemusíte vy tupci psát že je tlustá. Podle mě zpívá procítěně a to je dobře a zpívá defakto a svém životě. A VÍ co zpívá a to je dobře. A rohodně je lepší než lady gaga a to z toho důvodu že lady gaga na sebe a svoje písničky upoutává né svým hlasem ale tělem , její videoklipi mi spíše pžídou NEVKUSNÉ. Jo sme v jiný době ale přijde mi to že její videoklipi jsou jako kdyby je točila striptérka né zpěvačka. A adele na své písničky upoutává hlasem né tělem. A já si myslím že i kdyby Adele měla postavu jako lady gaga NEPONÍŽILA by se na tolik aby se všude svlékala., Je to jen spekulace ale myslím si že nejsem jediná kdo si tohle myslí. No prostě adele je skvělá osobnost se skvělým hlASEM. *3*
-
Miluji od ní píseň Someone Like You *14*
-
Nevíte jaké jsou Adele oblíbené obchody kde ráda nakupuje?
Budu ráda za odpověď -
-
Napr. :)
http://stealherstyle.net/adele/
http://www.instyle.com/awards-events/red-carpet/grammys/shop-adele-style#1174611
A nwm či sú to jej obľúbené obchody, podľa mňa v obchodoch veľmi nenakupuje(možno jedlo po väčšine), ale má podobné oblečenie ako je tu. :)
Snáď trochu pomohlo. :-)
-