Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vím panebože -,- taky píšu že zpívá procítěně a ví o čem zpívá a její hlas je silný , její hlas je spíše alt ale zpívá falzetem a někdy i výšky. A to je správně. A má hlubší hlas což je tak y hezké.
  • Já tady mluvím o zpevu a Adele je katastrofálna zpevacka, zpívá proste úplne príserne
  • Cože ?! To jste vážně tak přiblblý že musíte psát věci o jejím vzhledu. Podle mě je krásná ať váží kolik chce. A dobře je TROCHU při těle ale proto nemusíte vy tupci psát že je tlustá. Podle mě zpívá procítěně a to je dobře a zpívá defakto a svém životě. A VÍ co zpívá a to je dobře. A rohodně je lepší než lady gaga a to z toho důvodu že lady gaga na sebe a svoje písničky upoutává né svým hlasem ale tělem , její videoklipi mi spíše pžídou NEVKUSNÉ. Jo sme v jiný době ale přijde mi to že její videoklipi jsou jako kdyby je točila striptérka né zpěvačka. A adele na své písničky upoutává hlasem né tělem. A já si myslím že i kdyby Adele měla postavu jako lady gaga NEPONÍŽILA by se na tolik aby se všude svlékala., Je to jen spekulace ale myslím si že nejsem jediná kdo si tohle myslí. No prostě adele je skvělá osobnost se skvělým hlASEM. *3*
  • Adele fuuuuuuuuuuuuuuuuj, svýma písnickama hudební biznis akorát tak KVALITNE POHNOJILA
  • Adele proste nemám rád je to otrasná zpevacka a zpívá fakt príserne !!!!
  • love007
    no a co že je tlustá zpívat umí a je to úžasnej člověk úžasná zpěvačka !!! :D
  • Jo, je otřesná!!! Fuj, fuj!!!
  • Adele je fakt otrasná zpevacka
    • jzs jeji hlas je uplne uzasny a kazy to vi! jenom primitivove jako ty ne *12*
  • Adele je hnusná, tlustá a zpívá neuvěřitelně příšerně a kdo si myslí něco jiného je adept na léčebnu *1* *1* *1*
    • love007
      Jak jako na léčebnu!!!!!?????????
    • To neznamená že když je tlustá že hnusně zpívá mezi zpěvačkama je jedna z nejlepších!!!
      Tlustých lidí je hodně!!!
  • To je hlas neříkám katty pery je také velmi dobrá. Ale Adel má specifickou barvu hlasu. Je talentovaná. Když se podíváte na Rihannu nebo lady gagu. Jsou něčím výstřední a u nich je to skoro pořád o těle.
    Už mi to nepříjde jako velké umění. ADELE je jiná. A to mi je na ní sympatické. Myslím, že Britská a Americká scéna potřebovala někoho s velkým hlasem a s velkým potenciálem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší