Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!!! :)
  • Happy B-Day Adele ! *3*
  • Adele je velmi dobrá zpevačka
  • Pro omg... Pustila jsem si Evanescence i Amethystium a dávám ti za pravdu. Jsou úžasní. Asi nejsi z těch, co obdivují otřesného JB:
  • Tak hele seleno gomes já jsem na straně těch co milujou adele (Ps:můj brácha má v mp4 skoro jenom adele tak že ji poslouchám pořád) jo a seleno jdi někam protože adele je ta nejlepší jo a ješťe něco je vidět kdo má hudební sluch l. Můj brácha hraje na tahají harmoniku a tak by mi řekl že má špatný větší ale ty by si nepoznala rozdíl mezi ptáčkem a kostelní zvonem. Cha cha cha. >:)
  • Adele má rakovinu???????!!!!! *8* *8* ..nebo co to tu píšete?? *9* *9* ..
  • Ještě chci dodat, že jedině MMMa i při své nepochybné jadrnosti má na Adele ten správný pohled. Píšu, že je jadrná a ne vulgární proto, že se nikoho nesnažila urazt ani zasáhnout, jen svérázně vyjádřila názor. To o Karol říct nemůžu. Ta chtěla zasáhnout, což je ubohé, tarpné a zoufalé. Já se tě, Karol nesnažím urazit, jen komentuji tvůj psaný projev. Trochu méně zlosti a trochu víc zdravého rozumu a je to. *2* *2* *2*
    • Já se tě taky nesnažím urazit ale rozčiluje mne,když nějaký týpek uráží tak dokonalou ženskou s ještě dokonalejším hlasem,která je po teprve 6ti letech lepší než beatles,madona..to se dočteš všude.Zkrátka nevím proč tu asi 10x napíšeš,že je příšerná a bla bla...to ty se snažíš vyvolat konflikt!nediv se že to její fanoušky,kteří rozumějí dobré hudbě rozčílí.Zajímalo by mne co posloucháš ty? *3*
      • Je pravda, že na její profil jsem se zatoulal proto, že jsem Adele slyšel někde v rádiu nebo kde a strnul jsem úžasem, jak něco takového můžou vůbec vysílat. Nebylo mi jasné, jestli je to žena nebo muž, ale každopádně jsem měl pocit, že si z posluchačů snad někdo utahuje. Kámoš mi řekl, kdo to je a já byl zvědavý, co si o ní myslí případní fanoušci. Zaskočilo mě to fanatické uctívání a doposud tomu nemůžu uvěřit. Napsal jsem svůj názor že je to krásná žena, ale zpívá příšerně a ihned mi bylo nějakým lůzrem doporučeno, ať táhnu z této dikuze. To je hnusná diskriminace člověka, který nezdílí nazor většiny. A ano, pak už jsem lidi tady záměrně provokoval, šlo to poměrně snado. A MMMa je úžasně v obraze a můžu s ní souhlasit. Jinak s nikým tady. A je mi líto, že vy, fanoušci si osvojujete právo říkat např. i to, co si myslí Adele a pod. Je to hloupé a nepravdivé.
        A co se týč máho sluchu - jsem houslista a kdo se jen trochu zajímá o muziku ví, že houslisté musí mít téměř absolutní sluch, jinak by hru nezvládli.
        • Ale zvládli. Co je to TEMER absolutní sluch? Jsem prof.muzikant a tento pojem jsem ještě neslyšela. Bud má někdo absolutní a nebo nemá,v tom případě může mít výborny hudební sluch. Navíc zpívá úžasně,má vyzrálý projev a zpíva 100% čistě a to dokonce i na life přenosech,což svědčí o jejích kvalitách.A to nejsem teenager..........
        • Jo a ještě jsi se ptala, co poslouchám já. Je to hlavně epika, emocionálně silná a teď se vážně olouvám všem, kteří uctíváte Adele, když tvrdím, že na něco takového Adele prostě nemá hlasovou ani prožitkovou kapacitu. Je to pro názornost např. Elis, Evanescence nebo Amethystium...Skus si to někdy pustit, zavřít oči a prostě naslouchat.
          • Urážej někoho jinýho, kterej si to doopravdy zaslouží, buď tak laskavej. Urážej Ornellu Štikovou, to je velká P*ČA.
            • Nechápu, proč si to bereš tak osobně. Já ji neurážím a předem jsem se vám, uctívačům Adele omluvil, ale nemůžu si pomoct. Poslechni si nejdřív někoho z těch, co jsem doporučil a pak srovnávej.
              Ornella Štiková je mi totálně fuk, naprosto mě nezajímá a ani neobtěžuje nedokonalým zpěvem. Já se s tebou vážně nechci hádat, ale o některé věci si přímo říkáš. Takm promiň a nerozčiluj se že má někdo jiný pohled než ty.
        • Já s omg...souhlasím. A s MMMa taky. *2* *2* *2* Veje jak o život. Zoufalé!!! *10* *10*
  • No, nenapodobitelná to teda je *15* *15* *15* . Nic tak strašného jsem fakt dlouho neslyšel. Co mě se týče, nikdy jsem nevrdil, že zpívám nějak úžasně, ale na rozdíl do Adele to není zdroj mé obživy. Co se týče sluchu, tak ten mám, ten opravdu mám, což v případě písní od Adele značná nevýhoda.
    A že ti běhá husina po těle když ji slyšíš? No, tak to mě teda taky, podobně jako když škrábeš nehtem o plech. *3*
    A jestli chceš argumentovat nějakými lidmi, podívej se první na nějaké to video s Hitlerem a "podívej se na ty lidi.". *2* *2* *2* To jsi nějak vedle, že. *5* *5*
    • Víš,ty lidi u Hitlera stáli jak magoři a moc se to těm lidem od Adele nepodobá *3* .U jejího koncertu lidi tancují a vůbec vypadají naprosto jinak *1* .Tak už ji prosíííím neurážej.Moc ti děkuju *2*
  • Víš co Omg??! ...táhni z téhle diskuse! ;)..Adele je absolutně nejlepší zpěvačka 21. století..A to píšu sama za sebe a ne za všeobecný vkus.Její hlas je dokonalost sama a to možná ty nemáš hudební sluch a zpíváš jako když kočku tahaj za ocas ;). *1*..je nenapodobitelná *14* .při jejím zpěvu mi běhá husina po celém těle,podívej se na ty lidi *2*
  • Mě se moc nelíbí jak Adale zpívá. Ale chápu ty, kterým se to líbí. Prostě se nachali ovlivnit všeobecným vkusem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší