Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adele není tlustá, naopak je to krásná ženská, ale zpívá příšerně. Nevyzpívá výšky, zní to, jako by se škrtila, no prostě jí na to nestačí hlas. Měla by se pokoušet o jednodušší píšničky, aby se to tak neprovalilo. *3*
    • To snad není možný... Co jsi dokázal ty? Kolik fanoušků máš ty? Kolik llidí tě slyšelo zpívat? Líbit se ti nemusí. Je to tvůj názor, ale nikdo se tě na něj neptal. Ano je to krásná ženská, která krásně zpívá... Vůbec nic si nedělá z lidí... Tak se do to ne*er... *16*
      • Co není možný, že má někdo sluch a slyší ty falešné tony? Mě moc lidí zpívat neslyšelo, ale jak už jsem psal, já se na rozdíl od Adele živím tím, co umím, madam. A že se mě nikdo neptal na názor? Tebe snad jo? Nebo jsi na takové duševní úrovní, že jsi přesvědčená, že to tvé zběsilé fanouškovství tě opravňuje říkat druhým, co můžou nebo nemůžou dělat, myslet si, cítit , psát... *3* *3* *3* Kde to žiješ????? *7*
    • A jak zpíváš ty chytráku a Adele zpívá nádherně *4*
      • Jestli se ptáš mě , tak můj zpěv teda nic moc, ale taky se tím neživím, ale naopak živím se tím, co umím - narozdíl od Adele. *3* *3*
    • To není vůbec pravda, on zpívá božsky. Jo a když zpívá příšerně, tak proč získala 9 sošek Grammy??? Přemýšlej trochu, než něco napíšeš.
      • Jenže "Omg" to nepochopí.Jak může mít hudební sluch,když mu to příjde jako škrábání na plech?? ...to,že ty výšky zní tak "vysoce" bude asi tím,že je jedna opravdu z mála kdo tyhle nepředstavitelné výšky vyzpívá..kdyby se o to pokoušel kdokoliv jiný tak pochybuji že by to zvládl .Její silný hlas a to,že i naživo zpívá překrásně má za následek těch 9 sošek .Tak omg až mi najdeš někoho lepšího,dej zase vědět *2* *2*
      • Jenže "Omg" to nepochopí.Jak může mít hudební sluch,když mu to příjde jako škrábání na plech?? *8* *1* ...to,že ty výšky zní tak "vysoce" bude asi tím,že je jedna opravdu z mála kdo tyhle nepředstavitelné výšky vyzpívá..kdyby se o to pokoušel kdokoliv jiný tak pochybuji že by to zvládl *3* .Její silný hlas a to,že i naživo zpívá překrásně má za následek těch 9 sošek *2* .Tak omg až mi najdeš někoho lepšího,dej zase vědět *3* *3* *3* *3* *3* *5*
      • Přemýším, to si piš. A jak to, že zjískala 9 sošek Grammy je mi upřímně záhadou. Rozhodně to dokazuje spíš to, že tyto soutěže jsou uplacené nebo přinejmenším neobjektivní, rozhodně to nedokazuje, že Adele je "božská" zpěvačka. Hluchouni. *5*
        • A víš, že písnička od Adele probudila jednu holčičku z kómatu???? Někde jsem to četl. A proč by to mělo být uplacené? Sám poslouchám Adele a myslím si, že je super, že nepotřebovala nějakou Superstar nebo X Factor, aby byla excelentní zpěvačkou.
  • Myslim si že ty co se jim nelíbí jak Adele zpívá jsou hloupí.
    • Myslím, že ti co si myslí, že jedině jejich názor je inteligentní jsou hloupí.
      • Víš co? Vypadni z této diskuze a běž urážet někoho jinýho. Už mě ty tvoje kecy nezajímají. Jsi jenom ubožák, který závidí Adele, že je zpěvačkou světového formátu, zatímco ty jsi nic nedokázal. Mindráky, mindráky...
        • Tak popořadě - že její zpěv probudil holčičku z komatu rád věřím, ten by totiž probudil i mrtvého. *15* *15* *15* *15*
          A ža další - až budeš chtít někoho vyhánět z dizkuze, buď tak hodný a první si ji založ, aby jsi na to měl právo.
          A koho že jsem to urazil? Snad ne Adele.... A nebo tebe?
          Říkáš že mám mindráky? Ale ono je to spíš tak, že mám hudební sluch, to bude tím. *5* *3* *3* Až si nějaký seženeš, možná mi dáš za pravdu, tvrďáku. *1*
  • Já si myslím že neni tlustá ale silnější proto má tak božskej hlas
  • Víte, myslela jsem na Adele jako dobrou zpěvačku s dokonalým hlasem... ale ted až tady kdosi napsal, že je tlustá tak to mě teda dostalo!...Toto je důkaz, že ještě existují nevyvynuté mozky Homo habilis, protože soudit podle obalu je známka pravěkého způsobu života! A těm pokritcům vzkazuju jen jedno: kritizovat umí každej... a možná je trošinku přitěle, ale rozhodně není tak pod úrovní jako vy:) (nechtěla jsem nikiho urazit tak kdyžtak prominte) *3* jinak díky všem :') co se Adele zastáli:)
    • Moc hezky si to napsala ;).Tady píšou opravdu nevivinuté mozky..asi takové co poslouchají JB :D.který bez upravení zpívá otřesně!
    • Naprosto s tebou souhlasím. Adele je opravdu zpěvačka velkého formátu. Její hlas je neuvěřitelný a tak mocný. Škoda, že nemáme takové zpěváky a zpěvačky tady v ČR (myslím ty od teenagerů až po třicátníky). Jako něco máme, ale nějak mě nenadchli *9*
      Doufám, že se někdo takový objeví a prorazí s tím do světa. Slováci mají pár slušných zpěváků, ale nikdo se nevyrovná Adele. Britům jenom tiše závidím...
      • No, její hlas je vážně neuvěřitelný!!! *1* *1* Jsem rád, že v českyu takové zpěváky nemáme, bybi bychom pak národ nejen tupý, ale i hluchý. *3* *3*
  • ty si asi dobře vymletá *1* ... ta sem sto pro chodí číst tyhle kraviny :-D
  • Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Adele tlustá. No a co, každý jsme nějaký a upřímně, její hlas by nezvládlo tělo, který by vypadalo, jako kost a kůže, jen pořádný kus ženský dokáže ovládnout takový hlas a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už má o 5 kilo víc nebo míň.

Moc ji neposlouchám, nicméně má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.

Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)

Tak hodně štěstí Adele a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :) Adele totiž nemá dětský hlas jako třeba Selena Gomez :) *3*
    • je mi docela jedno, jestli je tlustá, nebo hubená. nic to nemění na tom, že veje, jak kdyby jí někdo tahal za koule...
      • Ani nevíš, jak jsem rád, že někdo slyší, jak šílený je ten její zpěv. *3* . Tvůj jadrný komentář mě opravdu potěšil!!! *15* *15*
        • ty si asi dobrá pí*a co hudbě moc nerozumí *1*
          • Tak aby bylo jasno, nejaem ta, ale ten. A potom, nechápu, co za ubohou bytost jsi, když se při hájení svého názoru musíš uchyluvat k vulgárním slovům. Asi tvůj intelekt na nic jiného nestačí. No jo, no. Tak taková fanoušky má Adele. svůj ke svému, že jo. Špatný zpěv, špatní fanoušci. *1* *1* *2* *2* *3* *3*
    • Mimochodem, Adlee byla silnější, protože měla v bříšku život:)) ;)
  • Já furt nechápu ty lidi, kteří o ní říkaj, že je hnusná. Oni si asi představujou, že všechny zpěvačky musí být dokonalý vychrtliny. Adele má náhoodu krásnej hlas, vypadá nídherně, a třeba taková Rihanna se může jít zahrabat, protože je tuctová a má úplně tuctovej hlas.
  • Má strašně krásnej a něžně roztomiloučkej obličej a samozřejmě moc krásný hlas a její písničky poslouchám od rána do večera :-)
    Adele Laurie Blue ADkins je prostě nejlepší...Nevíte kdo je otec toho jejího synka?
  • A ty Majdo neurážej lidi beztak sež nějáké párátko.Něco si zapamatuj!
    Nikdo není dokonalý *10*
  • Adele taky můj velký idol:-)Nevádí je silnější nebo tlustá,ale je moc krásná!Má v sobě eleganci a přírodu!Miluju její krásný hlas.Zní jako zvon v kostele,a taky má moc dobré písnička papř...Roling in the deep,
    Skyfall,Samone like you atd... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit