Přejít na výpis diskuzí

Adele

OSOBNOST 24.7.2008 
287 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adele je suprová! Má úžasnej hlas. Co se týče hubnutí, myslím že to není potřeba. Lepší být taková, než být jako špejlička, které lezou žebra všude :-)
  • Jakube co to tady žvatláš za nesmysly bych chtěla vidět tebe jakej seš bůček. *12* *12* *12* *12* prase.
  • Ahoj Adele moc se mi líbí tvoje písničky. Zrovna o tobě dělám prezentaci a tak mě napadlo jestli bys o sobě nenapsala něco víc třeba jaké jsi měla děctví moc by mi to pomohlo.

děkuju *4* *4* *4* *3*
  • Adele porodila syna ťuťu :-**
  • Nelly.N
    Fascinuje mě, jak tady všichni píší, že je Adele tlustá. No a co, každý jsme nějaký a upřímně, její hlas by nezvládlo tělo, který by vypadalo, jako kost a kůže, jen pořádný kus ženský dokáže ovládnout takový hlas a myslím si, že to k ní prostě patří. Navíc vypadá krásně, ať už má o 5 kilo víc nebo míň.

Moc ji neposlouchám, nicméně má můj obdiv. Objevila se z čista jasna a všechny převálcovala svým hlasem, nádhernými písněmi a umem.

Ale vždycky tu budou lidi, co závidí druhým a radši jim znepříjemňují život. Já osobně doufám, že to dotáhne hodně daleko, i když, už teď ji zná snad každý. Ale né nadarmo se říká, "špatná reklama, taky reklama" :)

Tak hodně štěstí Adele a i jejím fanouškům, aby jim zpívala ještě hodně dlouho, aby si ji mohli patřičně užít :)
  • Ilono jestli se tím jako bavíš, myslím tím že sem píšeš nevkusné a trapné komentáře piš to JINAM!!!! *16* *16* *16* *16*
  • jakub: jestli nevíš co je krásný zpěv, tak sem nepiš tohle ale: jsem neslušnej závidivej nenormal....ukazuje to jen na tvůj malililinkatý mozeček. *16* *16* *16* *16* Adele: Adele I love you. You have the most amazing voice in the world. My name is just like you .. Czech: Adele, english: Adele. Have a nice day and let you in your life doing. *3* *2* *2* *4*
  • Adel je nejlepsi!!
  • Ahoj! Adele přeji ti k těhotenství hodně štěstí a zdraví a ať máš zdraví miminko,jinak ti co sem píšou že jsi tlustá tak nejsi to oni jsou jakjo bečky a jen si doma koušou nechty a záviděj ti!!! hodně štěstí :-))
  • aco vi si mislite
    • Že by sis měla koupit pravidla českého pravopisu *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit