-
Muah
Teda..bejt z poloviny tak heska jako vona a jsem happy!!! *3* -
A.Lima
Adrianu Limu,jsem poprvé viděla v italských televizí.A nevěděla sem kdo to přesně je *3* ,ale je celkem hezká *4* ,líbí se mi víc jiný osobnosti než ona,ale celkem není špaatná. *15* -
Adriana je naprosto úžasná, přiznávám,že se mi moc líbí (a to jsem 100% na chlapy), a kdyby přede mnou stála např. s Bradem Pittem, tak budu čumět na ni a Bradík mi bude ukradenej. Přiznávám,že je to můj velký vzor, přijde mi strašně moc krásná a opravdu ráda na ni koukám. S inteligencí nevím jak na tom je,ale pár videí s ní jsem viděla a zdálo se mi,že odpovídá naprosto v pohodě. Takže já ji fandím a tu slávu ji moc přeju, protože ona na to má a zaslouží si to. Je to nádherná topmodelka na světové úrovní, je THE BEST. *14*
-
-
ou jéééééééé to je kočka *8*
-
Naprosto s tebou souhlasím! :))
-
-
pro !!!90
to bych moc chtěla vědět odkudpak víš že je afektovaná hm? -
Nejvíc
Ona je prostě nejkrásnější *14* sympatická a navíc má krásného muže *1* *14* -
Adriana je luxusne krasna
Se nedivim ze tahle Adriana patri mezi nejkrasnejsi modelky ci zeny sveta, je opravdu moc nadherna, ma neobycejne krasny oblicej,zadna tuctovka to teda neni, a ta kombinace zelenych oci s tmavymi vlasy wow co jen rict, proc neni vice takovych krasnych zenskych na svete a ty pubertacky co tady o ni pisou ze je hnusna : Nezavidte náány pubertacke,ze nemuzete prekousnout ze je to krasna holka od prirody.........chlapum se libi bodejt vzdyt je to kunda a holky muzou jen tise jeji krasu zavidet...... -
maso
je naaadherna ..... proste brazilska kraska *3* -
bože ta je nadherna kam se hrabeou češky :) nejkrasnejší top modelka :) každy by se do ní zamiloval :) moc jí to přeju slavu lasku i ty peníze :) proste brazilky mexičanky italky španelky jsou nejhezčí :) snad sem na nikoho nezapomela :)
-
Adrianko, ty jsi prostě nádherná, špica modelingu, nikdo na tebe nemá. Právě jsem dokoukala jeden shot s tebou a strašně ti fandím. Jsi skvělá a ten nejhezčí VS andílek. *4*
-
Jak může někdo říct, že je v kategorii hloupých modelek? :D Vždyť si stačí poslechnout jedno její interview a normální člověk hned pozná, že to má v hlavě moc dobře uspořádané. Navíc to není žádná běhna. Na první sex čekala do svatby. Raději bych si nechala své komentáře pro sebe, kdybych o ní nic nevěděla. ;)