-
Re: Blbost!
Já si to myslím taky... -
Re: Blbost!
přesně nikomu nic nedělá! -
Blbost!
Proč si každej myslí že Agáta hje kráva?Agátka je náhodou opravdu moc milé děvče(i když trošku víc sprosté :D).Říkejte si o ní co chcete mě je to vlastně fuk ale podle mě by jste měli změnit názor. :) -
Narozeniny
Milá Aguš, přeju ti vše nej k narozkám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
PŘÁNÍ K NAROZENINÁM
MILÁ AGÁTKO !
POSÍLÁM VÁM SRDEČNÉ PŘÁNÍ K DNEŠNÍM VAŠÍM NAROZENINÁM !ÚPŘÍMNĚ VÁM PŘEJÍ VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!
VÁŠ FANDA JIŘÍ.
*3* *15* *3* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* *15* *3* *4* *1* *14* *4* *1* *3* -
Re: PROSENÍ
Czechoslovak models -
Re: Re: Re: Agáta je namyšlená
To, zda je Taťána přírodní nebo ne, je vcelku jedno, dle mého názoru totiž vypadá na svůj věk neuvěřitelně staře, jako "zachovalá" třicátnice. Agáta aspoň vypadá na svých 24... A co se týče zrovinka Kuchařové, tak mi připadá neuvěřitelně falešná - naučené pózy, naučené úsměvy = nulová přirozenost ve společnosti... -
Re: Re: Mam ji ráda
modeling je hlavně o postavě a fotogeničnosti, a jestli sis někdy všimla, tak většina krásných holek vůbec není fotogenická, a ač jsou nádherný, tak na fotkách vypadají tragicky :)Proto je asi tolik modelek nehezkých či dokonce ošklivých -
Re: Re: Mazání
Promiň, ale je názor a je urážení.. Nevím, co ti smazala, ale kdybych byla admin, tak veškerý vulgarity, urážky a nadávky mažu taky... -
Re: baf
konečně upřímný člověk :D -
Re: PROSENÍ
myslím že czechoslovak models -
:D
Nikdy jsem tuhle slečnu neměla moc ráda, ale po pár shlédnutejch dílů "Dostaň Agátu" a po tom co byla u nás ve škole, kde propagovala testy na HIV (i když si tam určitě k tomu "tričku" zapoměla vzít kalhoty :D), tak jsem ji začala mít docela ráda... Je o důkaz toho, že člověk není vždy takový, jak na lidi působí prostřednictvím skandálů apod.... *3* -
PROSENÍ
hele lidi nevíte náhodou do jaký modelingoví agentůry šla Agáta Hanychova??? prosím odepište mi děkuji *4* -
přání
AGÁTKO!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE ÚPŘÍMNĚ PŘEJE VÁŠ FANDA JIŘÍ.
*4* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15* *3* -
Agáta Hanychová nahá - VIDEO !!
http://www.facebook.com/pages/-Agat a-Hanychova-natocena-spici-a-naha/1 05437242863361
Todle je super!!! *5* -
<3
AgáT0 lAfíKuJu Tě!! *14* *14* -
AGÁTKO!!
Ahojky Agátko, mám tě mocki ráda.. *3* *14* -
rrraddee
hrála ještě v ošklivý katce klaudii *4* -
............
Agáta je tak trooošku třeštiidlo..neměla by na sebe upozorňovat jenom průšvihy..samozřejměě..nepopí írám že i něco v život dokázala..ale spíš těch víc špatných věcí než těch dobrých..měla by se vzchopit..a začít se chovat normáálně..jako každá celebriiita..ona na to má..:) -
POZDRAVY PRO AGÁTKU !!!
MILÁ AGÁTKO !!!!!!!!
POSÍLÁM VÁM MNOHO POZDRAVŮ Z DOVOLENÉ !!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *14* *15* *5*