-
Re: Re: Re: Best :)
Jo, je ctižádostivá, ale až tak, že mi je naprosto nesympatická. Je hrozně nafoukaná a to soupeření s Krainovou mi nejde do hlavy. Ani bych se nedivila, kdyby to dělaly jen na veřejnosti a ve skutečnosti by byly kamarádky.... -
hugo
je to fakt sexy kočka,nejvíc.... -
Re: agatka
Je to divný, ale je mi sympatická. Ve skutečnosti nemusí být tak strašná:D, je hodně ovlivněná,myslim,slávou matky. Jinak potkala jsem jí na Matějský s přítelem,slušelo jim to:) On je fakt krásnej:D -
Narozeniny!!!
Všechno nejlepšíí!!!! *14* *14* -
Přání
Vše nej k narozkám Agátko *14* -
Re: Re: Best :)
No já si myslím ,že je hodně chytrá ,protože jak by se s ní potom mohl stát takhle slavnej člověk???Modelky zase tak slavné nejsou a myslím že ona je moc ctižádostivá na to aby seděla v koutě.Tak prostě dělá věci aby se zviditelnila! -
srovnání
Agáta se aspoň něčim liší*3* . Však se podívejte na všecky ty přepudrovaný nafrněný modelky, který odpovídají na otázky tak jak jim poradí nejakej zákulisák. Rači 100x přidrzlou Agátu která provokuje, než jednou Taňu Kuchařovou, která je jak vosková figurýna a je absoulutně bez mozečku(čekám jen, kdy začne kvokat *7*) . Nu tak se teda mějte *1* -
Re: Mazání
ale, ale je demokracie......víš co to znamená?
I kdybych si myslela, že je Země deska, musíš to respektovat...byl by to MŮJ NÁZOR!
A fakt nechápu proč to mažeš, kdyby to byla diskuse o mě, tak by mě zajímalo, co si o mě moji fanoušci myslí! *13* -
Re: Re: Best :)
souhlasim....udělá snad cokoli aby se zviditelnila...jak jedla ty červy ...fakt prase...nwm jek vám, ale mě se znechutila ještě víc
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: agatka
Agáta je fakt kočka to se musí nechat.Nicméně je v ní něco klackovitého,co vzbuzuje pocit buranky,nebo řepačky nevím jak to nazvat.Místo té špíny co hází na Krainovou by ji měla radši poprosit,aby ji poradila jak se má chovat opravdová dáma. -
agatka
Agátka je hrozně krásná modelka *1* *4* chtěla bych se s ní osobně setkat,ale to se asi nepovede *4* *4* *14* -
Agáta živě.
25.února jsem byla na koncertě Óčka a Agáta tam byla.Já jí nechci nějak pomlouvat a jejím fanouškům se předem omlouvám,ale oblečená tam byla strašně.Dejme tomu,že oblečení ještě ujde,ale ta mega mašle co měla ve vlasech byla příšerná.A když šla na pódium,tak všichni dělali fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůj!No co moc lidí jí v lásce nemá.Jinak se všem omlouvám. -
Re: Best :)
No řekla bych to trošku jinak.Nevim co je na ní tak drsnýho,co dokázala tak zázračnýho že jí tak obdivujete.Vždycky kde se někde objevila tak z toho byl akorát tak skandál.Vaše názory vám neberu,ale to byla je a bude vždycky jen nula. -
baf
já bych určitě neodmítl *3* -
Best :)
Agi je drsná. Z bulváru si dělá srandu a má všechny pomluvy v pr*eli :) -
Re: radushka
ano, není ona ve skutečnosti ANDĚL? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
agátin řetízek - pomocte mi to objasnit
ahoj lidi, potřebuju něco vědět, koukám na to už několik let. kdo z vás by měl tip, napište prosím. zajímá mě, co to nosí agáta (teď už méně) na krku za řetízek. je to krátký řetízek a u uzávěru má takovou placičku. stačí firma, děkuju moc -
iq
no sice tady kazdy na ni nadava ale kdyby jste se s ni setkali nazivo a rekla vam jestli se s ni nevychrapete nwm kolik z vas by odmitlo -
Re: xxx
tvé též! -
Re: :)
*1*