-
Re: :)
sry, zapomněla jsem tam napsat MÁLEM srazil bus *1* *1* ale nesrazil naštěstí :) -
:)
tvl ve čtvrtek jí a její mámu na Míráku srazil BUS :D lol, prej: ,,mami mami pozoor!!!¨ to se mi líbilo ;) *1* -
Re: xxx
Ano, stejně tak mě *5* -
xxx
kdybych měla říct názor na tuhle ehm modelku tak by mě hned smazali no co dodat její iq mluví za vše... *15* -
Re: Mazání
Copak jsem řekl nevhodného a vulgárního? Proč to mažeš ale zároveň tu necháš Tvůj vlastní příspěvek? Ty už jsi tak trošku úchylná na to tlačítko "smazat" viď? *3* -
Mazání
Promazala jsem opět celou diskusi (i to, co jsem předtím přehlédla, za což se omlouvám). Mažu (nejenom) já a budu mazat - veškeré vulgarismy, urážky, pomluvy, zdvojené příspěvky a věci, které zde nemají co dělat! Dělám to u všech osobností a rozhodně nikoliv proto, že bych měla nějaký komplex, ale proto, že jsem jeden ze správců, kteří dohlíží na diskusní fóra.
Pokud chcete vyjádřit negativní názor, tak prosím, ale slušnou formou! -
radushka
RekLa ByCH,ze ikdyz se agata nekdy na disco chova nevhodne,neznamena,ze je takovahle porad!
pste kazdej sme nejakej..rekla bych,ze kvuli tomu jak´se chovala se k ni ted vsichni chovaj bez ohledu na to,jaka je treba ted!
kazdej ji odsuzuje jenom z toho,co vidi v televizi,ae treba se agata chova uplne jinaj!! *4* *14* -
Re: Re: Re: příjmetemě???
děkuju že stemi někdo odpověděl konečně *4* -
Re: Re: příjmetemě???
jasnéééééééééé jen tu bud lasko máááá
-INLOVE- -
Re: příjmetemě???
halo
*8* *8* -
příjmetemě???
ahoj sem tu nová můžu mezi vás *1* -
Jste ttrapný
Hele tak když se vám nelíbí tak nechoďte do tohohle fanklubu tenhle fanklub je pro lidi co maj Agátu rádi...třeba pro mě je i vzorem...tak vy co jí nemáte rádi zavřete hubu a nelezte sem jasný *8* -
????
NEWÍTE NĚKDO JESTLI CHODÍ S MÍŠOU DRAGOUNEM??? *8* *7* -
Re: Re: Re: Re: Mam ji ráda
ahoj agato Ty jsi moc hezka a taky jsi hrozne podobna Vanesse Hudgens a to je uzasne..... *14* -
Re: ha
přesně tak.., docela se bavím *5* *5* -
Re: Re: Mam ji ráda
souhlasím podle mě se jen vytahuje -
Re:
Ne avyšel jsi někdy ven z baráku?! *16* *8* *10* *13* -
Re: Modelka?OK..Herečka?Ani za nic..
No tak myslim, že se slávou její matky nemá úspěch v modelingu ni c společnýho!Jedině, to že má její Mutti kontakty jí pomohlo nahoru, ruku v ruce se skandálkama!Já bych jí chtěla vidět, kdyby byla z obyčejný rodiny a musela se ke slávě probýt sama a bez skandálů.Řekla bych, že by jí nikdo neznal! -
Re: Re: Agi, Agi:)
Ty máš asi moc rád(a) Kačera Donalda, že?! -
Re: Agáta
Pochybuju, že se ti ozve............ty DRSŇAČKO. *1* *13*