Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
454 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate567

Re: dete do...

ano...to že špulí drž.u nam muze byt uplne jedno...spravne.ale je to jen znak toho,že si o sobě myslí víc než je,že je namyšlená a záleží jen na svojí kariéře a ostatní odkopne. *13* *13* *13*
  • Re: Re: Agi, Agi:)

Píšu to pořád já Agy fandim!!!!To jenom ty pipiny co jí závidí a mají mindráky to řeší nj krásní lidé to mají jednoduší holky je nesnášejí a kluci milujou bohužel... *1* kdo tvrdí že Agáta má nějakou nemoc,tak at si napřed řeší svojí kundu možná jí má plasnivou...Kiss Agy *5*
  • ronaldo22

Pěkná ale ale nafrněná

Je to kočka o tom nic dal bych si sní říct ale je namachrovaná chlapy odhazuje jak starý trika *13* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8*
  • zlatusinka

dete do...

dete vsichni do haje!!!!!akorat ji zavidite!!!!hle ja ji videla i bez make-upu a muzu vam vsem rict ze je krasna...vidam ji dost casto A ESTE NIKDY NESKLAMALA....A TO ZE SPULI RTY TO VAM MUZE BEJT UPLNE JEDNO!!!
  • Re: úspěšnost ve 23 letech

Přesně tak!!!!Se vším s tebou naprosto souhlasím
  • Agátka

Hmmm hmmmm :) tak sem tak jukl na filmík REC a prý to co se tam producíruje na konci je ona,tak jestli ano tak má nádherný nohy,asi ji nemuseli ani moc líčit *1*
  • pizza007terka

Jo jsi docela dobra :-)

*5* Akorat bych tak nestridala kluky ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* dneska mas narozeniny tak vse nejlepsi !
    *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    Mas ale vzlasti image protoze ty rada ukazujes sve prednosti (prsa) *1* Tak mi prosim napis na osobnosti.cz nebo na email tlojkova@seznam.cz *5* *5* *5*
  • Re: Agáta

Prej taky drsná. *15* *1* Jak taky drsná? *7* *15* *1*
  • Není špatná

Podle mého je Agáta se svou hranou image mírně trapná, ale umí využít každé příležitosti,jak se zviditelnit, a to neumí každý. To vážně oceňuji. Já bych asi chodila kanálama, mít na kontě tolik skandálů,jako ona. Každopádně je to určitě na pokec fajn holka a i přes ty věčné titulky ji mám ráda. *15*
  • lady-gaga

Agáta

ahoj agáto jsi fakt super jak si drsná a jsi určitě lepší než Petrišková *16*

nemohly bychom se třeba někde sejít je mi teprv 10let ale už jsem taky drsná
    kdyžtak mi odepiš n e-mail Katka.V.005.seznam.cz dík a pa,pa,pa *3*
  • nej modelka na světě

je prostě nej je sama sebou stojí si zatím co udělala *14* a je to silná osobnost *3* takovýhle průsery nedělá jen ona akorát uní to práskne páč je slavná a jinak je to prostě moje nejoblibenější modelka *5* agáto si super a hlavně se neměn bud taková jaká si *15* *1*
  • Názor

V Topstaru byla reportáž, kde se měřilo IQ určitým celebritám. Agáta měla IQ 136, i když ono taky záleží na povaze člověka, jestli té inteligence dokáže 100% využít nebo ne. A podle přetvařování se před kamerou nejde poznat člověka, těžko říct jestli je opravdu tak hloupá nebo to jen hraje. A taky ten náš český bulvár všechno překroutí a nafoukne. A nechápu, jak může dělat modelku, v obličeji není moc hezká.
  • veronika16

no...

tak sem si rikala ze se na drahou agatku kouknu kdyz o ni ted slysim v jednom kuse...a koukam na to forum a je to pekna spina...lidi copak si musite porad nadavat....je to des...nejsem agatin fanousek...myslim ze je uplne vypita jinak by nedelala takovy kraviny a nerikala naprosty nesmysly...mozna je pekna ale jak se chova...mohla by se trochu vzpamatovat...dyt to uz kazdymu leze na nervy...no pocitam s tim ze mi zase nekdo rekne jak moc ji zavidim(i kdyz nevim co teda...)a jak sem debilni a tak podobne ale bylo by fajn jit jednou na forum a vyjadrit svuj azor aniz by ostatni hned startovali...btw kouknete sem http://s17.bitefight.cz/c.php?uid=37172
  • Re: Agi, Agi:)

to jak spuli ret je to nejlepsi *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • agata

mne se teda agata libi moc, jeji inteligenci hodnotit nemuzu, pac ji neznam, ale vypada fakt dobre *4* minimalne je neprehlednutelna (i kdyz to neni vzdycky pozitivni) a rozhodne si ji nespletu s dalsima padesati modelkama
  • Re: nic si s toho nedělej

A zkontroluj si Češtinu,to je fakt hrůza,těch chyb.Ale co bychom očekávali od fanouška Agáty,že?Moc chytrosti asi ne-vrána k vráně...
  • Agi, Agi:)

Agáta je pěkná, ale taky pěkně hloupá - může tvrdit co chce, ale kolik už bylo natočeno výroků co řekla...Jak špulí ten ret - děs holka!Ale každý dělá, jak myslí... *5*
  • freestailman

nic si s toho nedělej

nic si s toho nedělj pre ty debilové nevjedí co píšou jenom záviděj si prostě taková a tak se nám líbýš a na ty co si to neumněj přiznat tak na ty olivej akorát záviděj
  • freestailman

holky a jejich nádherná auta

kdyš sem viděl tu káru zaparkovanou na našem parkovišti sem si říkal kdo má takový prachy a pak sem se ozveděl že je to agátky kdyš sem odhazoval sníh tak sem na tom mohl nechat oči pre takový auto se jen tak nedá přehlédnout
  • freestailman

jden den na živo

agáta byla ubytována u nás v penzionu v liberci sice na jeden den ale i tak sem byl rád že tam byla pre je to moc krásná ženská

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit