-
AGÁTĚNKA MOJE :)
MILUJU AGÁTKU A KDO JÍ TAKY MILUJE, AŤ TO NAPÍŠE NA TYHLE STRÁNEČKY!
HTTP://WWW.PROSTEMU LLUJU.CZ !!!
*14* *5* *7* *10* *4* *14* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *1* *1* *1* -
:)
Má pěkné tělo, to je asi tak vše. Povahu nesoudím protože co mi není rovno, po tom je mi hovno. -
Re:
tak to si jich ještě asi moc neviděl. -
Re: Super slečna
sexy????to je silny slovo na ni a ze je nejlepsi z modelek?????NIKDY!!!!!NEVER!!NEVER -
hadka
to co udelala kvuli maresovi lucce petriskove je vazne hnus neni ona nejaka postizena jak by bylo ji kdyby ji nekdo zkazil celou jeji karieru je teda par don ona zadnou nema a ja se lucce nedivim ze ju nenavidi ja taky ne a rozhodne bych s tim neco delala *4* *4* *8* *16* *16* *10* -
Heji, ty si chudák, já se s ní setkat, tož uleju *15* *15* *15* a rovnou mě odvezou do márnice... *15* *15* *15* heji tož to muselo být doživotní trauma!!! *15* *15* *15* *5* *5* *5* -
agáta
jo agáta je výborná... v.i.p.ky pipky na stream.cz mluví za všechno xD nejlepší agáTa!!! *5* -
hmm
na tej fotke ktora je v profile sa mi podoba na leonu lewis aleona nie je pekna...ani agata nieje pekna...nie je mi sympaticka vobec -
Napiš na Hanka777@seznam.cz kde jsi se seznámila s Agátou a kam chodíš? -
tltáýzt
OBLÍKÁ SEW NEVKUSNĚ, KOZY CO JÍ VŠUDE VYLEJZAJ SOU SLIZKÝ, JINAK V POSLEDNÍ DOBĚ DOST PŘIBRALA, DŘÍV MI PŘIŠLY JEJÍ VIDEA NE STREAMU VTIPNÝ TY POSLEDNÍ SOU ALE HROZNĚ TRAPNÝ.......JINAK TÝRÁ PSY AŽ SE NEDIVIM ŽE JÍ TEN JEDEN UTEK KDYŽ BYLA ROK SE ŠÍŠOU VĚŘILA SEM ŽE NENI DĚVKA A PAK CHAROUZ, TEN FOTBALISTA A TED TEN PODNIKATEL A PREJ ŽE BY NEMOHLA BEJT S CHLAPEM PRO PRACHY..JEDNOU MÁ BARÁK PAK BYDFLÍ ZAS V BYTĚ...SLIBOVALA VLASTNÍ ŘEDU OBLEČENÍ...OMG *9* -
úspěšnost ve 23 letech
Kdo tady psal, že Agáta něco v 23 letech dokázala ? A jako co ? Sotva dodělala základní školu. Tím její snaha o cokoliv dalšího končí. Maminka zařídila slávu. To se to pak ve 23 dokazuje. Ona i slepá kobyla najde cestu na rovině.
Pro mě nic moc. Nenalíčená profíky, je z ní tuctovka, kterou na ulici normálka chlapi přehlédnou.
Už vůbec nemluvím o tom, že potřebuje týrat psa jenom, aby se zviditelnila.
Mimochodem, kdo zaslouží skutečné pojmenování modelka se vším všudy ? Ta, kterou zná svět, snaží se pomáhat potřebným, dětem, zvířatům a nestará se jen o chlast a chlapy. Kdo píše, že je krásná, ten jí neviděl naostro, přirozenou, nenalíčenou. -
Super slečna
Já znám Agy z focení a je to nejlepší holka ze všech modelek, ze všech si dělá prdel akorát někteří to nepoberou. Prostě má na víc než ty pipinky a je sexy. *3* -
Bohyně
Agátka je moje holka moc ji miluji!!!!!! -
hezké
nejlepší,jak ty prsíčka ráda ukazuje *14* -
for ieli
no víš já jí nesoudím zrovna jen z bulváru, ale z toho jak mluví jak se chová a tak všechno..ne jen z článků a z fotek..prostě z toho, co o sobě prozradí ona sama!! *13* -
Re: Hádej kdo jsem
né asi máš naprostou pravdu -
kazdy ma svuj nazor
je kazdyho vec jaky ma nazor na agatu,ja si ale osobne myslim ze jsou mnohem hezci holky jak ona *9* nemyslim tim sebe *15* *15* agata je sice urcite fajn ,ale nemusela by se tak predvadet *8* -
...
Mě by zajímalo kolik uživatelů, co jí tady uráží jí zná doopravdy. Nemůžete člověka soudit podle bulvárního plátku.
A jinak: doplňte někdo fil CrashRoad - kde ztvárnila hl.roli Veroniky -
Hádej kdo jsem
no ten zrovna byla v pořadu hádej kdo jsem a řekla tam, že chce dosáhnout cíle bejt jednou děsně bohatá no žj kdo by nechtěl ale o lásku zdraví ji asi nejde chybí ji mozek jak tak koukám a za 4 roky prostřídala 7 psů když se rozejde s bejvalým tak mu dá psa aby mu nebylo smutno to je podle mě pěkně hnusný a kdo nevěříte, nevěřte! běželo to v hádej kdo jsem sama to řekla tak co prokecla se všem a ještě potvrdila žeje hloupá no což voto krásná je a možná by byla fajn kdyby nebyla tak nymšlená *9* -
agátka
teda mě příde, že si hraje tak trochu na Paris Hilton...a tak celkově je děsná...já teda nevím, ale kdyby nebyla tak namyšlená byla by možná fajn... *7* *3*