-
hmm
na tej fotke ktora je v profile sa mi podoba na leonu lewis aleona nie je pekna...ani agata nieje pekna...nie je mi sympaticka vobec -
agáta
jo agáta je výborná... v.i.p.ky pipky na stream.cz mluví za všechno xD nejlepší agáTa!!! *5* -
Proboha proč na 95 fotkach ze 100 špuli tu hubu.Vždyť to je tak nádherná holka ze si myslím že to nemá zapotřebí se jakkoliv špulit.
-
Mimčo
Velká gratulace k miminku :) -
:)
Má pěkné tělo, to je asi tak vše. Povahu nesoudím protože co mi není rovno, po tom je mi hovno. -
Peníze nejsou vše!
-
holky a jejich nádherná auta
kdyš sem viděl tu káru zaparkovanou na našem parkovišti sem si říkal kdo má takový prachy a pak sem se ozveděl že je to agátky kdyš sem odhazoval sníh tak sem na tom mohl nechat oči pre takový auto se jen tak nedá přehlédnout -
nic si s toho nedělej
nic si s toho nedělj pre ty debilové nevjedí co píšou jenom záviděj si prostě taková a tak se nám líbýš a na ty co si to neumněj přiznat tak na ty olivej akorát záviděj -
-
Re: nic si s toho nedělej
A zkontroluj si Češtinu,to je fakt hrůza,těch chyb.Ale co bychom očekávali od fanouška Agáty,že?Moc chytrosti asi ne-vrána k vráně...
-
-
Peníze nejsou všechno!
-
Klip Nebe,peklo,ráj kapely Doctor P.P. je opravdu super...Agátě to moc sluší a Doctor P.P jako vždycky :o) perfektní....