-
Agatka je prostě dokonala taky bych chtěla byt tak slavna jako je ona krasna modelka :)
-
Agi, Agi:)
Agáta je pěkná, ale taky pěkně hloupá - může tvrdit co chce, ale kolik už bylo natočeno výroků co řekla...Jak špulí ten ret - děs holka!Ale každý dělá, jak myslí... *5* -
-
Re: Agi, Agi:)
to jak spuli ret je to nejlepsi *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Agi, Agi:)
Ty máš asi moc rád(a) Kačera Donalda, že?! -
Re: Re: Agi, Agi:)
Píšu to pořád já Agy fandim!!!!To jenom ty pipiny co jí závidí a mají mindráky to řeší nj krásní lidé to mají jednoduší holky je nesnášejí a kluci milujou bohužel... *1* kdo tvrdí že Agáta má nějakou nemoc,tak at si napřed řeší svojí kundu možná jí má plasnivou...Kiss Agy *5*
-
-
-
Srdečně Vás zveme jako VIP osobu na benefiční festival, který se koná dne 23. a 24.11.2012 vždy od 17 hodin v Klubu Nová Chmelnice, Koněvova 219, Praha 3 Vám budou hrát a zpívat zpěváci a kapely, kteří se vzdali nároku na honorář.
V pátek můžete slyšet pop a rockové kapely,Odpoledne zpříjemní i dívčí taneční skupina.
V sobotu pak bude zaměřeno na folk a country a uvidíte i historický šerm v podání skupiny Tyrgard.
Celý výtěžek bude pak věnován rodinám postižených.Těšíme se na Vás !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lElFPBW5hgw&list;=UUAAzBCB-8-nfPkrWB7QGSeA&index;=1&feature;=plcp -
agata
mne se teda agata libi moc, jeji inteligenci hodnotit nemuzu, pac ji neznam, ale vypada fakt dobre *4* minimalne je neprehlednutelna (i kdyz to neni vzdycky pozitivni) a rozhodne si ji nespletu s dalsima padesati modelkama -
Peníze nejsou v životě všechno!
-
Agáta
ahoj agáto jsi fakt super jak si drsná a jsi určitě lepší než Petrišková *16*
nemohly bychom se třeba někde sejít je mi teprv 10let ale už jsem taky drsná
kdyžtak mi odepiš n e-mail Katka.V.005.seznam.cz dík a pa,pa,pa *3* -
-
Re: Agáta
Pochybuju, že se ti ozve............ty DRSŇAČKO. *1* *13* -
TO má být jako vtip.. -
Prej taky drsná. *15* *1* Jak taky drsná? *7* *15* *1*
-
-
*14* *14* Kubovi to slušelo s Vojtou mnohem víc, nevedli kecy o ničem
*16* *16* Kam čert nemůže, nastrčí ženskou, popř. ještě tchýni, matku, macechu atd.
*13* *10* Škoda jich, kluků ušatých, kdo chce kam...
*2* *15* Již se vyjádřila investigativní reportérka Šeflová?
*1* *1* *1* -
Kdysi jsem ji nemusela,ale už mi nevadí,dokonce jsem ji začala mít docela ráda.Nemyslím,že by si na něco hrála.Nemusím pokrytce viz jiné známé missky a rádoby modelky,které naopak ti co Agátu nemusí milují a rozplývají se nad trapnou barbínou. Češi jsou hodně tuctoví a to čemu nerozumí lehce zavrhnou.
-
Jo jsi docela dobra :-)
*5* Akorat bych tak nestridala kluky ! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* dneska mas narozeniny tak vse nejlepsi !
*4* *4* *4* *4* *4* *4*
Mas ale vzlasti image protoze ty rada ukazujes sve prednosti (prsa) *1* Tak mi prosim napis na osobnosti.cz nebo na email tlojkova@seznam.cz *5* *5* *5* -
Agátka
Hmmm hmmmm :) tak sem tak jukl na filmík REC a prý to co se tam producíruje na konci je ona,tak jestli ano tak má nádherný nohy,asi ji nemuseli ani moc líčit *1*