-
Fotka
ahoj nemáte někdo fotku Agátky Hanychové když byla mála??? jestli jo pisněte mi prosím na email miskadudova@seznam.cz
moci nky děkuji. a zdravím Agátku *8* *14* *3* -
hugo
je to fakt sexy kočka,nejvíc.... -
-
Re: hugo
musim s tebou souhlasit
-
-
agáta je nej
je strašně pěkná strašně moc bych si přála vypadat jako ona. Agáta nemá žádnou chybu prostě je dokonalá!!! A komu se nelíbí tak to říká jenom proto že na ni žárlí -
-
Re: agáta fuj
nikdo na ni nezarli proboha ale holt ma kazdej clovek jinej vkus a me se tahle zenska opravdu nelibi,znam mnohem hezci a ta jeji naspulena pusa?fuuj hnus -
-
Re: Re: agáta fuj
mě se agáta taky nelíbí... její obličej bych přežil, ale protože se o její vnitřní kráse nedá mluvit, tak je to to jediný, co bych moh ohodnotit kladně, ale stejně nemůžu. není to muj typ. spousta obyčejnejch holek, co chodí po ulici je daleko hezčích. *3*
-
-
-
přání
AGÁTKO!
VŠECHNO NEJLEPŠÍ V NOVÉM ROCE ÚPŘÍMNĚ PŘEJE VÁŠ FANDA JIŘÍ.
*4* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15* *3* -
AGÁTKO DRŽ SE !!!
AGÁTKO,
PROSÍM TĚ ,MAGORŮM TYPU P.N. apod.SE RADĚJI VYHYBEJ! PODLE MNE JUMPING PROVOZUJÍ LIDÉ,KTEŘÍ SI NEVÁŽÍ ŽIVOTA !!!
*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *3* *15* *14* *15* *3* *3* -
-
Re: AGÁTKO DRŽ SE !!!
...PŘESNĚ TAK !
ŽIVOT BY JSME SI MĚLI CENIT MNOHÉM VÍC, NEŽ NĚKTEŘÍ PŘEDVÁDĚJÍCÍ JEDINCI !!!
RÁDOBY FRAJEŘI,KTEŘÍ NEUMÍ ANI TY ZÁKLADNÍ PRAVIDLA SLUŠNOSTI ! JAK TOHLE MŮŽE NORMÁLNÍM LIDÉM IMPONOVAT ?!?
JIŘÍ
*3* *13* *13* *13* *13* *13* *4* *5*
-
-
POZDRAVY PRO AGÁTKU !!!
MILÁ AGÁTKO !!!!!!!!
POSÍLÁM VÁM MNOHO POZDRAVŮ Z DOVOLENÉ !!!
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *14* *15* *5* -
Agáta a Leoš zachyceni spolu (???)
Ahoj všem, už jste viděli to video s Leošem a Agátou, jak je dostali spolu? Je to na Streamu. Myslíte že to je fake?
http://www.stream.cz/video/4961 39-exkluzivne-pro-stream-cz-nahe-ce lebrity-leos-a-agata -
agátka
Mě se na ni líbí na ní úplně všechno prostě nechápu jak o ní může někdo říct že je hnusná podle mě to říká jenom ze žárlivosti ale mě se líbí úplně strašně moc a chtěla bych vypadat jak ona -
-
Re: agátka
to jenom dokazuje že jsi stejná krevní skupina - povrchní... a dál by byly hvězdičky, takže to vynechám... *1*
-
-
šperky
Agáta je novou tváří šperků TRILIONY :-) www.triliony.cz -
:D
Nikdy jsem tuhle slečnu neměla moc ráda, ale po pár shlédnutejch dílů "Dostaň Agátu" a po tom co byla u nás ve škole, kde propagovala testy na HIV (i když si tam určitě k tomu "tričku" zapoměla vzít kalhoty :D), tak jsem ji začala mít docela ráda... Je o důkaz toho, že člověk není vždy takový, jak na lidi působí prostřednictvím skandálů apod.... *3*