-
Agáta je celkem fajn... Je prostě taková... Každý jsme nějaký a nikdo to neovlivní... Je to rebelka... Já jsem taky trošku rebelka a stejnak s tím nikdo nic nenadělá.... To je můj názor
-
Všechno nejlepší
-
Agata se zasnoubila už je Agata Prahcarova *1*
-
*pipka*
Nevím, přijde mi jako pipinka, která musí upoutávat pozornost, už jen proto že chodí v hadrech ze ktrých jí věčně leze podprda - jako nic proti tomu, není jediná, jenže s jejíma mírama 85-62-90 musí mít nějakou maxi push upku...ta holka má fakt nízký sebevědomí *13* -
-
Re: *pipka*
MINO,
TAK TY POTOM URČITĚ NEMÁŠ ŽÁDNÉ SEBEVĚDOMÍ !?!
*9* *3* *9* *10* *7* *15* *7* *10* *8* *15* *16* *15* *8* *15* *5* *15* *9* *3* *13* *13* *13* *5*
-
-
jak hrála v te osklivce katce tak bylo videt jak je falešná že to hraní ji fakt nejde jinak proti ní nic nemám *7*
-
Jak můžeš být na Ornelině straně to jsi tak blbá nebo co? *12* *12* *16* *16* *11* *11*
-
-
Štiková je narozdíl od Agáty normální a neproslavila se skandálama..A v těhotenství se nefotí s cigárem v ruce...ta si pilně kupuje kočárky,hadříky,postýlku, plínky..to jsem před třemi rokami dělala taky..jo jo, starý dobrý časy..na to vzpomínám ráda, a aguš asi nebude, až bude synovi vysvětlovat ten incident se sklenkou vína v těhotenství... *12*
-
-
Agáta Hanychová nahá - VIDEO !!
http://www.facebook.com/pages/-Agat a-Hanychova-natocena-spici-a-naha/1 05437242863361
Todle je super!!! *5* -
PROSENÍ
hele lidi nevíte náhodou do jaký modelingoví agentůry šla Agáta Hanychova??? prosím odepište mi děkuji *4* -
-
Re: PROSENÍ
Czechoslovak models -
Re: PROSENÍ
myslím že czechoslovak models
-
-
kdo mi smazal příspěvek *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
mozna je agata divoky typ ale ja ji hrozne miluju ona v tom musi byt strasne dobra ta urcite vi jak chlapa rozpalit
-
-
pokud si pracháč, máš naději
-