Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natush

Narozeniny

Milá Aguš, přeju ti vše nej k narozkám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nevím proč řešíte někoho koho ani neznáte:) tohle považuji u našeho národa za slabost o Agátiných kladech se dozvíte jen,když budete chtít ,ale tahat špínu umí každý hlupák:), asi Vám to dělá radost:) no jo, a teď otázkou je proč se nemluví o Vás? To že je spjatá s maminkou je většinou jasný že bude známá,je to její věc co dělá!!! neubližuje a asi si přečtěte její životopis!!! a kdo z Vás umí plynule alespoň 2 jazyky ?čtěte míň bulvár a poznávejte !!! a splňte si své cíle:)
    • jop já umím dokonce tři. Kdyby se agáta schválně nepředváděla a nedělala by skandály, měla bych jí možná ráda tak to už POCHOPP"!"!
    • a kde vůbec berete jistotu, že se o nás nemluví?? *4* *4* *4*
    • souhlasím s Jájá, 2 jazyky umí dnes skoro každý, na tom není nic světového. Mimochodem Diano, kde berete tu jistotu, že si nikdo ze zde diskutujících lidí ještě nesplnil svůj sen? Splnit si svůj sen znamená ukazovat prsa na sněhu, ukazovat vulgární gesta do novin, šokovat za každou cenu a být první i přes mrtvoly, házet špínu na kolegyně z branže, posmívat se kolegyním kvůli věku? No jestli tohle znamená splnit si sen,tak je fakt,že jsem si ho asi ještě nesplnila. Myslíte,že když se o nás nemluví,že jsme nuly? Dianko, proberte se...Mohu Vás ujistit, že bulvár nečtu a její životopis jsem si taky přečetla a není tam zhola nic inteligentního,co by probudilo můj zájem.
    • Tak jsem si dle pokynu přečetla její životopis. A? Asi jsem její životní cíle najít návod na zajištění světového míru a nakrmení hladovějících, hledání léků na nevyléčitelné nemoci, apod. v jejím bezesporu zajímavém a neuvěřitelnými fakty nabitém životopise přehlédla. Můžete mi pomoci? Prosím, prosím, žiji jen z kostí, které selebrity odhodí od stolu... PS: dva jazyky v dnešní době ovládá většina jejích vrstevníků. A nevystavují se kvůli tomu nazí, nechlastají. Mnohdy i žijí v řádném svazku manželském, když už mají dítě a mnoho a mnoho dalšího. ...nejslavnější fotografka... Bože, bože, do čehos dal duši.
  • Je to ta nejlepší modelka a celebrita na světě, vůbec není trapná, ani není hnusná,ani zlá, ani sprostá, ani kr*va, ani ku*va, nic takovýho, je to super hvězda. Je to můj idol, taková taky budu, takhle slavná, přesně jako Agátka Hanychová. Jenom škoda, že není blondýna!
    • No blondýna není, ježiš ještě toho trochu, ale barbína je určitě a stejně jako ty a jestly vás takovejch blbejch, tupejch, namyšlenejch bárbín bude chodit po světě víc, tak teda potěš koště!!! Kryšpínek je chudák, to ano
      • chudáčku malej, chceš bejt jako aguš? tak to se připrav na to, že tě bude většina čechů nenávidět, že budeš mít IQ na bodě mrazu a takhle. Jestli je blondýna nebo bruneta je fuk, pořád se chová jako ******. a že není sprostá jo? Ale kecy :) Představte si novinka na barrandově (nebo na primě? ted nevím) agáta mumlá něco typu: mám zrzavý kozy. Zlá mimochodem je, a taky závistivá, pomlouvá Krainovou, Issu, Doležalovou a nevim koho ještě..trapná je nejvíc na světě a hnusná taky..Každá normální matka si večer hraje s dítětem a před spaním mu vypráví pohádky, Agáta místo toho vymetá večírky, jak psala helle, takže ty, místo abys hlídala dítě budeš vymetat věčírky? Potěš pánbůh teda *7* Ty si přeješ aby tvoje dítě znalo víc svoji chůvu - protože ty evidentně budeš vymetat večírky stejně jako aguš a o své dítě se nebudeš starat - než tebe? Neni to modelka, je to hloupá husička co si fotí holej zadek! A celebrita to taky není, to jenom má slavnou matku, která jí zařídíla vítěství v soutěži, když tam bylo jinejch krásnejch modelek X. Tak jak myslíš, jen tak dál...
        • Ano chci, a navíc je chytrá!
        • jop a mimochodem níže uvedené věci vám napovídají že být agátou není vůbec dobrý nápad. Já mám taky dítě, tříletou holčičku nelinku.. a o ní se postarat dokážu a myslím že zjevně i toustovač by byl lepší rodič než ta vaše agátka *6* *6* *6*
          • jen aby se Nelinka nemusela stydět za svojí matku .... takhle blbou široko daleko nikdo mít nemůže ....AM9
  • agáta je pěkná ale jakub má na lepší
  • já jako nechápu proč jí pořád urážíte? co vám na ní tak vadí mě přijde hrozně fajn.A kdyby se takhle chovala nějaká normální holka tak je vám to fuk ale když to udělá někdo slavný tak hned se to píše v ruznejch časopisech a třeba to i není pravda ;) kdo to může dokázat? a je dost nespravedliví že když je hvězda tak nemůže dělat to co dělají ostatní holky v jejim věku taky ..... ne ona by se neměla na sebou zamyslet ale vy jo ;)
    • Právě,že by to jedno nebyla,i když se podobně jako ona bohužel chová drtivá většina holek *10*
      • A spíš bylo nespravedlivé,že ji nedali na 1.místo
    • Koukám, že nechápeš víc věcí, pokud se jedinkrát zastaneš tohoto naprosto zbytečného tvora. "...kdyby se takhle chovala nějaká normální holka...? V podstatě si odporuješ, normální holka se takhle chovat nemůže. A že je Agáta hvězda? Protože byla vicemiss kvůli matičce? Protože s tímhle ksichtem by jinak nemohla být ani na posledním místě. Proč bychom se jako měli zamýšlet my? Že neděláme bordel, nechlastáme, netaháme se s každým, o koho zakopneme apod? Ty se nazamýšlej, očividně pak plodíš blbosti.
      • Je jasný,že se umístila jen kvůli své slavné matce. Byly tam holky nesrovnatelně hezčí než ona,bohužel však neměly slavné rodiče, které by jim vítězství zajistili. To je celej krám.
        • Tak,to zas na té Miss tenkrát patřila mezi nejhezčí
          • Tady to mělo být,se mi to nějak překliklo-spíš bylo nespravedlivé,že tu Miss tenkrát nevyhrála
    • A tobě jako přijde v pohodě, že v těhotenství hulila a ještě se u toho nechala fotografovat? Proč bych se měla zamýšlet já nad sebou, já bych takovou hovadinu nikdy neudělala. Ubližovat vlastnímu dítěti. Ty asi nevíš, co to udělá s plodem, když se matka nadýchne cig. kouře, natož jak to dítě trpí, když přímo kouří. Týhle pseudomodelce to ale nikdy nedojde, na to je příliš omezená. A pokud to udělá nějaká neznámá holka, tak je to stejná kravka jako Agáta. A taky ji tady nikdo neuráží,lidi sem jen píšou svoje názory,co si o ní myslí a to není urážka.
      • Jo,je to hnusné,překouřené hovado,ta Agáta
    • máš pravdu já jí mam taky ráda a každý děláme chyby ;)
      • Ano, člověk je tvor omylný. Když porovnám svoje a Agátiny chyby...proboha, jsem naprosto nudný člověk svým ubohým životem. Chyby...sakra, tápu, ale na "chyby" Agátina typu nemohu ve svém mizerném životě nějak narazit... Prostě nemohu. Svlékání na veřejnosti, opíjení, promiskuita, životní styl odporující zdravému... Čím dál více si vážím svých rodičů a děkuji jim za jejich způsob výchovy. Nemusí se za mě stydět.
  • nika1991
    Agata Prachařova je suprrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14*
  • Agátu mám moc ráda ! je fájn a je lepší než Ornella štiková ! nevím co proti ní něco máte .
    • Co proti ní něco máme? Češtin asi není zrovna tvůj kobylek, co? Lepší než Ornella Štiková je snad každý, i ta poslední špína u popelnic. Agáta je kousilínek před ní. Ornella je pros....tka oficiálně, hlásá to v podstatě o sobě do "světa" - Blesku, Hanychová mi přijde asi o tři body v rámci měření IQ lepší. Hanychová je stejně tak promiskuitní, jsou to obě laciné coury, které nemít rozkrok, neuchytí se. To je velmi smutné.
  • Super kočka...
  • AGÁTKO,
    všechno NEJLEPŠÍ k miminku !!!Jiří *3* *14* *14* *14* *4*
  • Agáta, kdyby byla blond je to 100% BLAKE LIVELY :D Nemyslíte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit