-
Já chci jen říct že Agáta je ta nejhezčí holka jakou jsem kdy viděl.
-
-
Re:
tak to si jich ještě asi moc neviděl.
-
-
Už se těším na nový klip Nebe Peklo Ráj od Doktora PP ... zahlédl jsem pár fotek z natáčení a už se na klip moc těším!
Songy Doktora PP jsou super a klipy jsou vždy zábavné *3* *1* -
agata je hezka zena libi se mi
-
ha
HM VSECHNY HNUSNY PRISPEVKY SOU JEN VELKA ZAVIST!!!!!!!!!!JE TO TRAPNY VUBEC TO SEM NEPIISTE JI SE NIKDY NEVYROVNATE!! *15* STEJNE SE VAM JEN SMEJE *15* -
-
Re: ha
přesně tak.., docela se bavím *5* *5*
-
-
bejčice bejčici
Hej lidi jsem taky bejčice, takže vím, že máme rádi srandu a někdy se to přežene, ale není v tom nic zlého či že by jsme se schválně zviditelňovali.Jsme totiž trhlí a tak nás musíte brát.Sice Agátu neznám, ale zda se mi jako člověk s kterým je slušná sranda a dobrý voraz *1* -
moc pěkná
jj Agáta je moc libová... viděl sem ji včera na zličíně a koukala mi na motorku *1* je fakt moc pěkná -
fotky
Ahoj lidi nevíte náhodou kde bych našla nějkaé její novější fotky než jsou na osobnostech jestli někdo víte kdy bych našla fotky Agáty Hanychové tak mi jí prosím napište...děkuju -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Oficiální stránky
... mrknete na oficiální stránky www.agata-hanychova.cz ... -
-
Re: Oficiální stránky
ja bych mrknul nejdriv na tohle , aten komu vydrzi obdiv ke slecne tak pak bude v klidu pokracovat na offiko stranky http://uk.youtube.com/watch?v=MafE2 9nSpZA
-
-
Ahojky Agátko,doufám že si tento vzkaz přečtes.Chtěla bych ti srdečně poblahopřát k narození tvého chalpečka Krišpínka,at vám dělá samou radost a přeji mu do života jen to njelpší.A tobě krásnou mateřskou dovolenou a hodně zdraví.S pozdravem tvá fanyka Klárka.