Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chci jen říct že Agáta je ta nejhezčí holka jakou jsem kdy viděl.
    • Re:

tak to si jich ještě asi moc neviděl.
  • Už se těším na nový klip Nebe Peklo Ráj od Doktora PP ... zahlédl jsem pár fotek z natáčení a už se na klip moc těším!
    Songy Doktora PP jsou super a klipy jsou vždy zábavné *3* *1*
  • agata je hezka zena libi se mi
  • ha

HM VSECHNY HNUSNY PRISPEVKY SOU JEN VELKA ZAVIST!!!!!!!!!!JE TO TRAPNY VUBEC TO SEM NEPIISTE JI SE NIKDY NEVYROVNATE!! *15* STEJNE SE VAM JEN SMEJE *15*
    • Re: ha

přesně tak.., docela se bavím *5* *5*
  • bejčice bejčici

Hej lidi jsem taky bejčice, takže vím, že máme rádi srandu a někdy se to přežene, ale není v tom nic zlého či že by jsme se schválně zviditelňovali.Jsme totiž trhlí a tak nás musíte brát.Sice Agátu neznám, ale zda se mi jako člověk s kterým je slušná sranda a dobrý voraz *1*
  • moc pěkná

jj Agáta je moc libová... viděl sem ji včera na zličíně a koukala mi na motorku *1* je fakt moc pěkná
  • fotky

Ahoj lidi nevíte náhodou kde bych našla nějkaé její novější fotky než jsou na osobnostech jestli někdo víte kdy bych našla fotky Agáty Hanychové tak mi jí prosím napište...děkuju
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Oficiální stránky

... mrknete na oficiální stránky www.agata-hanychova.cz ...
    • Re: Oficiální stránky

ja bych mrknul nejdriv na tohle , aten komu vydrzi obdiv ke slecne tak pak bude v klidu pokracovat na offiko stranky http://uk.youtube.com/watch?v=MafE2 9nSpZA
  • Ahojky Agátko,doufám že si tento vzkaz přečtes.Chtěla bych ti srdečně poblahopřát k narození tvého chalpečka Krišpínka,at vám dělá samou radost a přeji mu do života jen to njelpší.A tobě krásnou mateřskou dovolenou a hodně zdraví.S pozdravem tvá fanyka Klárka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit