Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
457 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

😍😍 Nelinka+ a Krišpin nemaji duvod jse  za  Maminkou Agatkou stidět    ona je modeatorka herečka modelka😇

• celkem ujde
  • nika1991
    *14* *14* *14*
  • nika1991
    ♥♥♥ *14*
  • videjka

má bezva videa xD
  • Agáta je nej!

Agáta je lepší než ňáká Paris!Na stream.cz má užasný videa!že dělá hovadiny to je její věc!je prostě taková všichni na ní nadáváte a já nechápu proč!káždej dělá howadiny ale agáta je slavná tag se to pak všude píše!je to její věc její život!tak jí nechte na pokoji!
    FOR AGÁTA:si nej buď pořád taková jaká si když vidim v novinách tvou fotku a článek tak si to vždycky přečtu! si nej! *14*!a vy co naní nadáváte ste UBOHÝ! *9*
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))* *14*
  • Nechápu ty lidi, co Agátku nemají rádi! Neznáte jí osobně a už jí pomlouváte! :(( Je to nádherná ženská a všichni jí jenom závidíte její krásu a odhodlanost...
    • Souhlasím s tebou Radulle!!
  • ani0
    agáta je hezká česká modelka ale také má své nevýhody ale zas sem ji ještě nahou jako andreu cerešovou neviděla!
    • Agáta je pěkná - ale ostuda. Na ní a jí podobným je vidět, co všechno je naší hloupou společností považováno za selebritu. Vážně - co dokázala??? Co konkrétního??? Že se o ní píše... (umístění na pofiderní soutěži krásy, vystavování nahých prsou, opíjení a kdoví, co ještě, nepovažuji za skutky hodné následování).
      • jak jinak, hloupej národ si může vyvolit za celebritu zase jenom hloupého člověka. Prostě normálka, žádná novinka.
        • jako sorry,ale HLOUPEJ NAROD????? to mluvíš o češích??? uvědomuješ si, že tím urážíš sama sebe??
          • já tady mluvím o těch,co ji považujou za megaúspěšnou celebritu. Já za celebrity považuju lidi,co něco opravdu dokázali a o něco se zasloužili. A že jsou Češi hloupej národ - to teda jsou, stačí se rozjet do světa a poslechnout si,co si o nás vyprávějí..
        • ...bohužel. *9* *9* *9*
  • pejsek

toho psíka je mi teda hodně líto... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit