Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))* *14*
  • Nechápu ty lidi, co Agátku nemají rádi! Neznáte jí osobně a už jí pomlouváte! :(( Je to nádherná ženská a všichni jí jenom závidíte její krásu a odhodlanost...
    • Souhlasím s tebou Radulle!!
  • ani0
    agáta je hezká česká modelka ale také má své nevýhody ale zas sem ji ještě nahou jako andreu cerešovou neviděla!
    • Agáta je pěkná - ale ostuda. Na ní a jí podobným je vidět, co všechno je naší hloupou společností považováno za selebritu. Vážně - co dokázala??? Co konkrétního??? Že se o ní píše... (umístění na pofiderní soutěži krásy, vystavování nahých prsou, opíjení a kdoví, co ještě, nepovažuji za skutky hodné následování).
      • jak jinak, hloupej národ si může vyvolit za celebritu zase jenom hloupého člověka. Prostě normálka, žádná novinka.
        • jako sorry,ale HLOUPEJ NAROD????? to mluvíš o češích??? uvědomuješ si, že tím urážíš sama sebe??
          • já tady mluvím o těch,co ji považujou za megaúspěšnou celebritu. Já za celebrity považuju lidi,co něco opravdu dokázali a o něco se zasloužili. A že jsou Češi hloupej národ - to teda jsou, stačí se rozjet do světa a poslechnout si,co si o nás vyprávějí..
        • ...bohužel. *9* *9* *9*
  • pejsek

toho psíka je mi teda hodně líto... *9*
  • Agátka je jednička!!!

Agátka je nejlepčí, je skvjelá, je sexy a úspjěsná!!!*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nechápu jak jí někdo nemůže mít rát!!! Jenom jí všichni závidíte, nuly!!! *5* *5* *5* *16* *16* *16* *8* *8* *13*
    • Re: Agátka je jednička!!!

no, nekdo ji mit rad nemusi, ale to jak tu S*ROU lzi o ni, ze neni chytra, kdyz ma maturitu.. pche, Tyhle nuly to nikam nedotahnou a ZAAAAVIDEJ! Stydte se!
      • larka

Re: Re: Agátka je jednička!!!

Myslíš nebo víš, že jsme nuly?!To si děláš pr...
      • larka

Re: Re: Agátka je jednička!!!

No teď už maturita fakt nic neznamená.....zajímalo by mě kolik za to její rodinka zaplatila!Až udělá vejšku, jako každej opravdu chytrej člověk, bez toho aby jí někdo jaksi ,,pomáhal"můžeme se bavit o inteligenci.
        Je-li ovšem opravdu chytrá měla by toho využít a ne se chovat jako naprosto trapná kráva!!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *13* *13* *13* *13*
      • Re: Re: Agátka je jednička!!!

v dnešní době není maturita vůbec žádným měřítkem inteligence *3*
      • Re: Re: Agátka je jednička!!!

Jenže dneska má maturitu každej blbec... *15* Takže... jak si můžeš bejt tak jistá, že je tak chytrá... *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Agátka je jednička!!!

Jn zajmalo by mě za kolik odmaturovala....pokud ty učitele něják nepodplatila!! *5* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Agátka je jednička!!!

žeby takovým tím krásným způsobem *1*
          • kistynkaa

Re: Re: Re: Re: Agátka je jednička!!!

a proč by to dělala když se uživí ako modelka??:DDDjí může bejt náká maturita u zadku;)
  • No nerikam ze bych se ze zvedavosti na vase video nepodivala hodne jsem se tesila az se na neho podivam ted jak mate na youtube jak se licite za pet minut to teda koukam...jste dobra ze se tak nadherne dokazete za tak kratkou dobu nalicit no cekala jsem ze to bude nuda ze zacatku jsem myslela ze to nevydrzim dokonce ani to jedno video kde se licite ale musim rict ze je to teda nadhera jak krasne se nalicite za tak krátký čas... *3*
  • vasik90
    to je zajimave nusne pisou ti jaky josou anorim anhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/16.giforim nesnasim
  • vasik90
    Znám jednu hroznou modelku,
    vyšla si tak do světa,
    koupila si kabelku,
    jmenuje se laura.
    Žije v krásném domě,
    se svým malým synem,
    ona chlastá hodně,
    i čaj zapíjí rumem.
    Říká, že je modelka,
    je to slečna Rebelka!http://diskuse.tiscali.cz/img/smile/16.gif
  • patricie456

osklivka katka

agata je moc hezka a jsko klaudie skopalova v osklivce katce ji to moc slusi *14* *4* *1* *15* *15*
  • vasik90
    laro prominhttp://diskuse.tiscali.cz/img/smile/16.gif
    • Ty chceš bejt zajímavej nebo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit