-
r
Agáto seš skvělá -
Je strasna!
Je to jedna z nejhorsich osob v soubyznysu, jeste vedle Kerndlove a Belohorcove, myslim, ze by se bez maminky neuplatnila, je to takova mala smudla bez gracie, tu postavit vedle Tani Kucharove nebo treba Ivy Kubelkove, to je jak popelnice vedle mercedesa -
-
Re: Je strasna!
upřímně já kuchařovou a kubelkovou nemusim zrovna tak jako hanychovou. moskvič, wartburg a trabant... *13* *5* *3* *9* *9* *3*
-
-
foto
Vážení,14.2.2008 jsme se nechaly na Brněnském výstavišti vyfotit se slečnou Hanzchovou."její" fotograf nám dal po telefonu svou emailovou adresu,ale špatně jsme se slyšeli a nedaří se mi ty fotografie z emailu stáhnout.Prosím,dá se adresa na pana "KLIMOVIČE "? SEHNAT.dÍKY.oLČA. *7* -
Spravedlivá matka: díky mami od tebe si to považujua vim že jsem tvoje dcera že kdyby si me vzala do youtulu a nikdy byste mě eneopustila. Mám ještě dve sestry a tri bratry a jsem hrda na sve sourozence a hlavne na sovji MAMINKU!! *14* *14* *14* ilovbe you sparavedlivá matlka.
-
-
Děkuju ti Lucinečko, ale reaguj a piš pořádně. Už jsem Tě to učila. Mám Tě ráda. *14* *14* *14* *14*
-
-
ano mami milumju te a miley cyrus a selenu gomez reaguju na jeji priste cv ky a pmaa rada armenakose1.
-
-
dobre dobre nechte toho ja jsem dcera sprevedlive matky a starší sestra Lucinečky-
-
-
-
-
Agáta je docela hezká miodelka ale její povaha a sympatie nic moc jinak nic proti hezké foto *3*
-
-
A víš jak vypadá bez make-upu? Žádná sláva to tedy není. A moc by mne zajímalo její IQ.
-
-
celkem ujde
-
*14* *14* *14*
-
♥♥♥ *14*
-
videjka
má bezva videa xD -
Agáta je nej!
Agáta je lepší než ňáká Paris!Na stream.cz má užasný videa!že dělá hovadiny to je její věc!je prostě taková všichni na ní nadáváte a já nechápu proč!káždej dělá howadiny ale agáta je slavná tag se to pak všude píše!je to její věc její život!tak jí nechte na pokoji!
FOR AGÁTA:si nej buď pořád taková jaká si když vidim v novinách tvou fotku a článek tak si to vždycky přečtu! si nej! *14*!a vy co naní nadáváte ste UBOHÝ! *9*