-
Agáta
Česká Paris Hilton! -
-
Re: Agáta
je mnohem mnohem lepčí ne ž Paris! *13*
-
-
je to potvora
Leze mi strašně na nervy, jenže člověk nemůže zase věřit všemu, co bulvár píše. Agáta má mít svojí rvavost po kom....Obdivuji mamču Veroniku, jak zvládá tak velkou rodinu - Agáta byla zvyklá určitě už od malinka "bojovat o svoje místo na slunci" a teď v tom jenom pokračuje -
-
Re: je to potvora
já Agátu taky nějak extra neobdivuju, ale opravdu jí patří všechna čest - kolik z nás dosáhlo ve 23 letech toho, co ona??? A navíc je to kočka *4* Ale Agátko, pozor na to, co říkáš, lidé by si mohli začít myslet, že jsi úplně blbá.... *3* -
Re: je to potvora
konecne inteligentni clovek.. nema ji rada ale napise to normalne, a ne zkreslene, jako vy vsichni mrzaci! diky za ten prispevek
-
-
agy
přijdemi jako že využívá toho že má slavnou matku a muže si dovolit vše... ale jo jen at se ukaže světu ale dlouho nahoře se neudrží... a pak sama bude brečet že ji nikdo nechce čůzu mrˇavou... -
Agáta je nej!
Agáta je lepší než ňáká Paris!Na stream.cz má užasný videa!že dělá hovadiny to je její věc!je prostě taková všichni na ní nadáváte a já nechápu proč!káždej dělá howadiny ale agáta je slavná tag se to pak všude píše!je to její věc její život!tak jí nechte na pokoji!
FOR AGÁTA:si nej buď pořád taková jaká si když vidim v novinách tvou fotku a článek tak si to vždycky přečtu! si nej! *14*!a vy co naní nadáváte ste UBOHÝ! *9* -
videjka
má bezva videa xD -
Proč zrovna ona?
Nevíte, proč ji tak protěžujou? Zas tak hezká nejni, a chytrá asi taky nebude. Tak proč zrovna ona jde z kšeftu do kšeftu, furt se jí prachy sypou? To já dyž byl mladej, my museli skutečně makat! Takovéto vyžle nedoštudované... ani noční košile by ji neslušela... Prej modelka. A herečka? Hraje snad Marii v nějakém projektu, nebo co, zas nějaký čerti a andělé to budou! Sodoma Gomora? Ne! Sodoma Agáta!!! *5* -
-
Re: Proč zrovna ona?
hezká je!je moc hezká!to ona tenkrát měla vyhrát miss!a furt jí neurážejte a nechte jí napokoji nikdi jí neznáte!dyť je "jenom sama sebou" a na nic si nehraje -
Re: Proč zrovna ona?
jojo když si byl TY mladej,,tyhle kecy si strč....a doplň si info,takhle nedoštudovaná má střední za sebou a je dále na studiích ... takže i kdyby nebyla tak úspěšnou modelkou, dokázala by toho stejně víc jak ty!" *15* a proč je tak úspěšná? *7* de si za snem..chce mít prachy a má je..sice né ješět tolik ale jestli to půjde tímhle tempem .. bude tam kam ty se nikdy nedostaneš...předpokládám, že ty si sny neplníš a žiješ tak jak ti život ustlal..gooodbuyy,,, a lituj se dál, že ostatní sou úspěšní a ty ne *8* -
-
Re: Re: Proč zrovna ona?
Jooo, tvrde do nich, bojuj za nasi Agátku, ale pujdem na ne s pravdou, zadny lzi, co tady ti zavistivci vymejslej!!
-
-
-
Je dokonalá
Agáta je ta nejkrásnější česká žena. V rámci republiky nemá žádnou konkurenci. Prostě je téměř dokonalá. Tak jí nezáviďte. -
-
Re: Je dokonalá
1. vůbec neni dokonalá. za druhý jsem viděl spoustu obyčejnejch českejch holek co jsou daleko hezčí a kromě toho maj i něco v hlavě, a za třetí na modelku je malá v hrudníku ;-) -
-
Re: Re: Je dokonalá
Příšero, jestli si žena (prosím o Tvojí odpověď), tak je jasné, že hnusně závidíš Agátce její popularitu!!!V tomto případě musím napsat, že jsi ubohá!!!
*13* *9* *3* *10* *15* *8* *16* *8* *15* *3* *9* *13* *15* *13* *15* *13* *13* *15* *13* *5* *8* *9* *13* *13* *5* -
-
Re: Re: Re: Je dokonalá
Opravdu si myslíš, že by jí mohl někdo závidět to její stupidní vstupování? Radši nebýt slavná vůbec než takovým způsobem její chovní a vystupování obecně je dost tragický, nevim jestli je taková i ve skutečnosti nebo to hraje, ale je s tim už fakt trapná a ohraná!!!!! *13* *13*
-
-
Re: Re: Je dokonalá
a podivejme se na priseru: TLUSTA, EXTRA MODELKA E55 A MA PERFEKTNE SPEKATEJ HRUDNIK! Vis co?... -
-
Re: Re: Re: Je dokonalá
Myslim uzivatele/uzivatelku ne Agátku
-
-
-
-
Paris? možná ve snu!
Tahle nesoudně sebevědomá paní je opravdu neuvěřitelná jednou jsem četl její rozhovor a nevěděl jsem jestli je to sranda nebo fakt není ani krásná (snad jen hezká)a ani chytrá ale zato je mega suveréní... -
-
Re: Paris? možná ve snu!
No tak v jednom máte pravdu to srovnání je trochu vedle, a to protože Paris Agátě nesahá ani po kotníky http://agata-hanychova.kvalitne.cz/ *3* -
-
Re: Re: Paris? možná ve snu!
jako je fakt že paris nemůžu ani cejtit... agátu sice nemusim.... no ale i když neni uplně tak strašnej extrém jako paris, je to stejná sorta... *13* *9* *15* *3*
-
-
-
můj názor
Já si osobně myslím,že Agáta je docela pěkná holka,to by se asi nedostala do miss že a s tou protekcí-i kdyby tak přiznejte si,každý by aspon někdy v životě chtěl mít taky nějakou takovou jistotu-to je jen závist-špatná to vlastnost.Se mi líbí,že je svá,užívá si života a taky umí lidi pobavit.O kom by se pak mělo v těch novinách psát?buďme rádi že ji máme *3* -
foto
Vážení,14.2.2008 jsme se nechaly na Brněnském výstavišti vyfotit se slečnou Hanzchovou."její" fotograf nám dal po telefonu svou emailovou adresu,ale špatně jsme se slyšeli a nedaří se mi ty fotografie z emailu stáhnout.Prosím,dá se adresa na pana "KLIMOVIČE "? SEHNAT.dÍKY.oLČA. *7*