Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
454 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paris? možná ve snu!

Tahle nesoudně sebevědomá paní je opravdu neuvěřitelná jednou jsem četl její rozhovor a nevěděl jsem jestli je to sranda nebo fakt není ani krásná (snad jen hezká)a ani chytrá ale zato je mega suveréní...
    • Re: Paris? možná ve snu!

No tak v jednom máte pravdu to srovnání je trochu vedle, a to protože Paris Agátě nesahá ani po kotníky http://agata-hanychova.kvalitne.cz/ *3*
      • prisera

Re: Re: Paris? možná ve snu!

jako je fakt že paris nemůžu ani cejtit... agátu sice nemusim.... no ale i když neni uplně tak strašnej extrém jako paris, je to stejná sorta... *13* *9* *15* *3*
  • můj názor

Já si osobně myslím,že Agáta je docela pěkná holka,to by se asi nedostala do miss že a s tou protekcí-i kdyby tak přiznejte si,každý by aspon někdy v životě chtěl mít taky nějakou takovou jistotu-to je jen závist-špatná to vlastnost.Se mi líbí,že je svá,užívá si života a taky umí lidi pobavit.O kom by se pak mělo v těch novinách psát?buďme rádi že ji máme *3*
  • foto

Vážení,14.2.2008 jsme se nechaly na Brněnském výstavišti vyfotit se slečnou Hanzchovou."její" fotograf nám dal po telefonu svou emailovou adresu,ale špatně jsme se slyšeli a nedaří se mi ty fotografie z emailu stáhnout.Prosím,dá se adresa na pana "KLIMOVIČE "? SEHNAT.dÍKY.oLČA. *7*
  • Je strasna!

Je to jedna z nejhorsich osob v soubyznysu, jeste vedle Kerndlove a Belohorcove, myslim, ze by se bez maminky neuplatnila, je to takova mala smudla bez gracie, tu postavit vedle Tani Kucharove nebo treba Ivy Kubelkove, to je jak popelnice vedle mercedesa
    • prisera

Re: Je strasna!

upřímně já kuchařovou a kubelkovou nemusim zrovna tak jako hanychovou. moskvič, wartburg a trabant... *13* *5* *3* *9* *9* *3*
  • au

Ahojky,
    patri mezi ty co se mi moc libi,ale docela jsem v soku kdyz sleduji jeji videa.Myslim ze byt krasna nestaci trosku se musis i chovat.Sama jsem blazniva,ale to je na me moc.Tim si muzes hodne lidi pobourit,jako se to stalo u me kdyz te sleduji.Nerikam tim at si hned hrajes na princeznu,ale buran taky nemusis byt.Docela mne odradila
  • r

Agáto seš skvělá
  • Agata

Je to proste supa holka..na nic si nehraje je taková jaká je a to je obdiv a když se to nikomu nelíbí tak at si políbí..Prome jses super ...Papa vaše Bejbíí zuzuzanka *7* *3*
  • Oficiální stránky

... mrknete na oficiální stránky www.agata-hanychova.cz ...
    • Re: Oficiální stránky

ja bych mrknul nejdriv na tohle , aten komu vydrzi obdiv ke slecne tak pak bude v klidu pokracovat na offiko stranky http://uk.youtube.com/watch?v=MafE2 9nSpZA
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • nej Agátka

je to nejlepší modelka *4* je super a moc hezká *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit