Přejít na výpis diskuzí

Alain Delon

OSOBNOST 31.12.2006 
96 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lev

Na Primě jde v neděli v 15.50 hod.film
    LEV. Je to poměrně nová věc, ALAIN tam
    hraje s dcerou Anouschkou a s Ornellou Muti. To je docela vyhovující vysílací
    čas, co říkáš Evelino?
    • Re: Lev

Opravdu to je jeho dcera?Věkově vypadá spíš na vnučku a myslela jsem si , že má jen syna.Jinak mu to tam opět slušelo, je to dobrý a pohledný herec v každém věku, takové herce mám nejraději. *4*
      • evelina

Re: Re: Lev

Ano, je to jeho vlastní dcera Anouchka,jak se zmiňuje v původním příspěvku Jarda. Delon jí má z druhého manželství s Rosalií van Brevenovou. Tato informace bohužel chybí v jeho životopise uvedeném na tomto serveru. Dokonce mám dojem že má ještě dalšího synka s Rosalií, ale to si nejsem jistá.

*13* vzkaz pro Jardu: to víš, že jsem na konci bulela ještě víc než Patricie-Anouchka, když jí Bullit-Delon toho lva zastřelil.
        • Re: Re: Re: Lev

Samo nebe či spíše nečekaná návštěva zapříčinila, že jsem nakonec LVA neviděl.
          A asi je to dobře, protože ani já nemám
          rád vraždění zvířat pro kšeft,či zábavu
          a podle Tvé reakce na ten film Evelino,
          jsem přesvědčen, že bych se na něj díval
          se značně smíšenými pocity.Takže, ač mě to zpočátku mrzelo,že to neuvidím, už jenom kvůli tomu, že tam hrál se svou dcerou a taky s O.Muti, nakonec jsem částečně rád, že jsem to neviděl.
          • evelina

Re: Re: Re: Re: Lev

Buď rád, protože to bylo smutné, ale Delon tam byl moc dobrý.
    • evelina

Re: Lev

Zabrousila jsem na stránky mojí nejmilejší OSOBNOSTI tohoto serveru (AD)a co nevidím, můj známý neregistrovaný uživatel Jarda. Máš postřeh, určitě bych si toho nedělního filmu nevšimla. Obávám se ovšem, že tam půjde kromě krásného vztahu holčičky se lvem i o různé zvířecí tragedie a to já nemohu vidět. Miluju zvířata natolik, že se bojím dívat i na přírodopisné filmy ze života zvířat, protože tam vždy ukazují jak se navzájem požírají (to sice k přírodě patří), ale bohužel také ukazují ty lidské (nebo spíš nelidské) idioty, kteří vraždí zvířata pro zábavu nebo je odchytávají a obchodují s nimi. To mne strašně drásá, takže se takovým snímkům plánovitě vyhýbám. Ve LVU sice půjde víc o to povstání rebelů v Africe....no uvidím, nechám se překvapit.
  • Alain

Miluju francouzský film se skvělou hereckou generací - Funes, Belmondo, Marais, Richard, Depardieu a samozřejmě Alain Delon. Jsem jeho velkou fanynkou a jeho filmy můžu sledovat neustále. Který jeho snímek je nejlepší lze těžko říct, ve všech vyniká jeho herecké umění, charisma a okouzlující šarm. Alain je zkrátka pan Herec a navíc k tomu i opravdu krásný chlap (a to i dnes v letech) *4* *14*
  • Více filmů s Delonem

Při pohledu na poněkud jednotvárnou
    nabídku filmů na našich tv stanicích,
    bych docela uvítal, kdyby si nějaký
    programový ředitel či redaktor vzpomněl
    a nějaký ten film s A.Delonem zase
    zařadil. Chce to změnu.
    • Re: Více filmů s Delonem

Souhlas. Jenže pokud náhodou něco dají,
      tak v ne zrovna koukatelnou dobu,jako
      třeba dopoledne,brzo odpoledne anebo
      hodinu před půlnocí.Atraktivnější vysílací časy jsou pro herecké legendy
      jako Delon prostě tabu.Bůhví proč.
  • jen poznamla

chybi rok 63 a film melodie podzemi
    • Re: jen poznamka

Pravě jsem dokoukal film Dobrodruzi z roku 1967. Také chybí na seznamu filmů A.D.
  • fotka

horšiu fotku tam dat nemohli!!!!!! *9* *13* *9* *8* *8* *7* *14* *14* *14* *1* *1* *4* *15*
  • Alain Deloin společně S Belmondem nejlepší francouzští herci.

• Filmotéka

Tak jsem získal jubilejní 60 film s Delonem s českou podporou!
  • :-)

vše nejnej k Tvým 74 narozeninám má filmová lásko a hlavně hodně zdravíčka a tu krásnou jiskru v oku co jsi měl a budeš mít určitě i nadále pa Mirka *14* *14* *14*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej!
  • Narozeniny

Alainovi vše nejlepší k narozeninám,jeho
    herecké umění a filmy nedávno připravila
    ČT a bylo prima si je zase připomenout.
    Do jisté míry škoda,že nemá také politické ambice, dovedl bych si ho
    představit jako francouzského prezidenta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit