-
HAPPY BIRTHDAY!!
Všechno nejlepší,Alane,k Tvým narozeninám *15* -
Sháním
Ahojky. MASH je fakt nejlepší seriál všech dob. Nemáte někdo natočený všechny díli? Zaplatila bych veškeré výdaje. *4* -
-
Re: Sháním
ahoj ja mam vsechni casti az na dve nebo tri.mam je stahnute v pc.Ozvi sa na mail a jati ich kludne poslem cez skype... Viem ake je to vydrzat bez mash. -
Re: Sháním
Čus já mam DVD masha tak ti ho prodám za 2500kč
-
-
BLOG
Zcela novej blog o seriálu M*A*S*H a jiné *8* Budu ráda,když se přijdete juknout a písnete mi i něco do komentářů *15* Tak se těším *5*
www.verka.burghardova.sblog.cz
*3* -
PICTURES
Takže lidišky,přidala jsem do fotogalerie Alana Aldy nějaké pěkné fotečky. A že jich je docela dost! *5* Ale objeví se až za několik dní *9* Ale musíte to vydržet *3*
Jinak musím říct,že Alana Aldu ouplně nejvíc zbožňuju *14* Je to nejúžasnější herec na světě *14* A jako Hawkeye v M*A*S*Hi byl naprosto okouzlující *15* Jeho hlášky mě vždycky pobaví ouplně nejvíc *1*
Takže páčko *3* Já zas někdy nějaké fotky přidám,ju? *3* -
NADHERA
je bozi a va MASHi je jeste navic krasnej! MUCK!!! *14* -
Alan Alda je fakt výborný herec *3* Všude kde jsem ho viděl hrál výborně a chtěl bych se s ním někdy setkat!!!!!! *3*
-
nej
pan Alan Alda je ten nejlepso herec aspon teda podle me.MASH me bavi a asi ani nikdy bavit neprestane,znam i uz jednotlivy doly na spamet a kamaradi mi rikaji ze sem blazen ale tak kazdej sme nejakej ze. *1* .kdyby Alan Alda neztvarnil genialni roli Hawkeyo Peirce v serialu MASH asi by me to ani nebavilo.Chci rict ze by to bez nej nebylo vono *4* .Je to velice inteligentni,galantni,vtipny a hezky muz. je proste nejjjjj.........a myslim si ze se na tom se mnou shodne vice lidi *4* mam ho strasne rada *14* -
AA
Alan Alda je skutocny herec. Ked som sa pozrel na jeho celu filmografiu cumel som s otvorenimi ustami :). Je to herec s velkym H. Urcite nielen pre mna ostane nevzdy Howkeye Pierce-om. Tu postavu zvladol bravurne. Poklona.... Alan Alda rulezzzz -
PODPIS!
Prodám podpis A.A. na Autogram kartě. ( mám i jiné herce) cena dohodou mail cost@centrum.cz tel : 604109975 -
*3* Pan Alan Alda je báječný charismatický herec. Krásně se mu smějí oči.Bez něj by M.A.S.H nebyl M.A.S.H.em.