-
Sháním
Ahojky. Copak tu nikdo zvás doopravdy nemá všechny díle MASHe? Tak tomu teda moc nevěřím, spíš se oně nechcete snikým podělit. No co Vám to udělá? Vše zaplatím. Tak zatím *3* -
-
Re: Sháním
Nemám všechny díly Mashe a je mi to jedno,možná nemám ani jeden díl,pořád tenhle seriál opakují,mě už to docela štve,i když Alda není vůbec špatný herec. -
-
Re: Re: Reakce
Stále se M*A*S*H opakuje.....Rada:je to dlouhé asi 20cm,někdy stříbrné,někdy černé,má to spoustu tlačítek???....ano správně ovladač.Když tě to neba,stačí jej použít. *1* *7* mash je prostě supr
-
-
Re: Sháním
Kati,miláčku, mám sice všecgny díly nahrany, ale jsou ještě z r.1995, a na videokazetách, navíc všech 255 ddílu, vč. "Sbohem a Amen", jsou už značně nekvalitni, ale celý seriál už jsem viděla na profesionálním disku, takže vydrž, ono se to na trhu objeví!! pa jolana
-
-
*3* Pan Alan Alda je báječný charismatický herec. Krásně se mu smějí oči.Bez něj by M.A.S.H nebyl M.A.S.H.em.
-
M*A*S*H
M*A*S*H mám střašne moc rad... A.A je suprr nej herec.. *3* -
Happy Birthday :-*
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám Alane *14* *3* -
nej
pan Alan Alda je ten nejlepso herec aspon teda podle me.MASH me bavi a asi ani nikdy bavit neprestane,znam i uz jednotlivy doly na spamet a kamaradi mi rikaji ze sem blazen ale tak kazdej sme nejakej ze. *1* .kdyby Alan Alda neztvarnil genialni roli Hawkeyo Peirce v serialu MASH asi by me to ani nebavilo.Chci rict ze by to bez nej nebylo vono *4* .Je to velice inteligentni,galantni,vtipny a hezky muz. je proste nejjjjj.........a myslim si ze se na tom se mnou shodne vice lidi *4* mam ho strasne rada *14* -
AA
Alan Alda je skutocny herec. Ked som sa pozrel na jeho celu filmografiu cumel som s otvorenimi ustami :). Je to herec s velkym H. Urcite nielen pre mna ostane nevzdy Howkeye Pierce-om. Tu postavu zvladol bravurne. Poklona.... Alan Alda rulezzzz -
Tak tomuhle cloveku ja rikam PAN HEREC.Hlavne v mashi podal nepopsatelnej vykon a zahral svoji roli z takovou lehkosti,gracii a potrebnou ironiji,ze z toho musi tem mlikum v holiwoodu co si prezdivaji herci zklapnout celist i kdyby stokrat nechteli.
-
Přání k narozeninám
Alane, také přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a pohody *8* *4* *3*
Takový muži jako je Alan by měli být i ostaní hollywodský star. Vydržet skore přes padesát let s jednou manželkou a být jí i věrný.. *4* *8* *4* -
Alan Alda je fakt výborný herec *3* Všude kde jsem ho viděl hrál výborně a chtěl bych se s ním někdy setkat!!!!!! *3*
-
to se nedá ani napsat, je geniální!