Přejít na výpis diskuzí

Alan Alda

OSOBNOST 31.12.2006 
68 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PODPIS!

Prodám podpis A.A. na Autogram kartě. ( mám i jiné herce) cena dohodou mail cost@centrum.cz tel : 604109975
  • mitsubish

Super

Jeden z nejlepších herců co žijí.. Hlavně ať mu to zdraví ještě hodně dlouho vydrží *3*
  • aaalexa

Humor

V serialů m*a*s*h byl úžesný hlavně v postoji nezávoslého vtipáka kterému nedochází elán ani na místě kde lidé umírají.Zahrál to velmi dobře a tak opravdově jak sem ještě nikoho takhle procítit film neviděla.Je to určitě úžasný člověk a i když je tet o hodně starší než když hrál v serialu m*a*s*h stejně když se mu lidé podívají do oblyčeje tak vidí toho známého,mladého a velmi talentovaného herce *4*
  • Super herec

Měl jsem tu čest být k tomuto skvělému herci přirovnán, ne snad obličejem ale prý máme podobné charisma a možná větší lichotku mi nikdo neřekl, protože si ho jako herce skutečně vážím, to co předvedl v Mashi byl skutečně výkon. At v roli vtipálka tak hlubšího člověka.
  • A.A je brilantni,sarmantni a velice nadany herec.Nesmime ale zapominat,ze je to herec mnoha roli,ktere take ztvarnil skvele(Letec...)Cisi z nej radost ze sve prace a to z jakym zapaleni se pousti do vsech svych cinosti,at uz je to psani scenaru,rezie neno hrani je zavidenihodne.Vzdycky mu budu fandit a podporovat ho.
  • pavla0013

prosím vás ne víte jak se jmenuje frank barns alijas kuní ksicht? prosím napište co nejdřív
    • Re: pavla0013

herec, který hrál Franka Burnse je už mrtvý *9* a jmenoval se Larry Linville
  • Alda

Alan Alnda je legenda. MASH je neskutečně povedený seriál vylepšený o epizody, které napsal a tyto většinou i režíroval právě A.A. Tento komediální seriál v této kvalitě (A.A.) asi přesahuje vžechny požadavky diváků. Motiv byl vybrán zcela brilantně a zpracování mě uchvacuje. Mobilní vojenská nemocnice uprostřed války v Korei obrněná jak já říkám "vážným humorem" jejího personálu, který dokáže, i přes hrůzy které se odehrávají den co den, zlehčit atmosféru nějakým tím vtipem v čemž vynikl právě A.A. se stala mým "druhým domovem".
  • Hawkeye

je fakt super, nechápu to fuj o pár vzkazů předtim... miluju MASH!!!!!
  • Hawkeye a M.A.S.H.

Serial jsem si zamiloval v roce 1994,když ho začala nova vysílat.Moje láska trvá dodnes.Alan Alda alias Hawkeye je velký herec.M.A.S.H. je seriál který nás rozesmál i rozplakal.
  • Je úžasnej....Alda i seriál... :-D

A to říkám hlavně proto,že když jsem byla malá,byl to pro mě večerníček...no...vlastně až doteď...hotová závislost. (Zvláštní,že ostatní koukali na Včelku Máju *1* ) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit