Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sexy

BOŽE TO JE TAK SEXY CHLAP *14* *4*
    • Re: sexy

mno tak s tim musi souhlasit kazdy kdo je tu ve fanclubu :) *14* *14* *14* i ja ho zboznuju *14*
    • maryka13

Re: sexy

souhlasím *14* *14*
  • maryka13

to je nej chlap

podle mě je alan rickman úpe nej chlap na světě. Úpe ho zbožňuju sem jeho velka fanynka *4*
  • Prosím

Nevíte někdo kde najdu nebo kde si budu moci stahnout film Merse?Kde hraje hlavní roli Alan Rickman česky to rpi neni a titulky nemuzu sehnat kdyby někdo vedel napište určitě na email dekuju moc
    • aaron200

Re: Prosím

no tak v cestine ti asi velmi nepomuzu ale kdyz napises do google nebo co mas : Nazev filmu(napr. Hannibal) Megavideo a kukas *5*
  • SNAPE

Nemyslím si,že zemřel nepochopený ano,jako možna trošku,ale předal vzpomínky Harrymu,stejně si myslím,že i kdyby nezemřel nikdy by mu to neřekl,že miloval jeho matku a otce nesnašel(což harry veděl protže v každem dile na něho naražel).Harry aspon pochopil,že mu pomahal pač si myslel,že to byl hajzl a mysli si to více lidí,co knížku nečetli,ale ja se divím,že ho pořád chranil jak ho v 3díle hodil do te postele tak ja bych se na něho vykašlala *15* .Ale brumbál se ukazal trochu jako hajzl :D
    • bellatrix22

Re: SNAPE

jj... hlavně se brumbál zachoval jak debil... dát si ten prsten na ruku... no je to normální??? a chudák Snape to pak odnese... taková krutá smrt... *9* *9* *9* *16* *16* *16*
    • ewishqaa

Re: SNAPE

asi ano máš prawdu.... brumbál ale podle mě udělal dobře že mu neřekl o relikvijích pač jediný cíl byly viteály ačkoly relikvie mohli voldemortovi hodně pomoct ...brumbál to měl naplánovaný geniálně...je to ten nejlaskawější pán jakej kdy mohl být...někdy si přeju bejt "kouzelnící" v bradavicích.... je to lepší swět...nety hnusní fetáci apod. jako tady...
      PS ste tu fajn lidi
      • janulka.m

Re: Re: SNAPE

hej, ale měl teda Snape Harryho vůbec rád? podle mě ne, ptz miloval jenom matku Lily... *7*
  • ewishqaa

:)

heeej mě hrabe stejně jak vam,akorat je mi líto že sneapa zabili x((
    zemřel nepochopený...
    a alan rickman je nejwic krasnej,šarmatní a galntní chlap.. kež by jich bylo wic..
    • Re: :)

Když jsem se v knize dostala k Snapeově smrti a jeho vzpomínkám (v 7. díle), tak jsem brečela že jsem málem vytopila celý náš byt. Bylo to fakt dojemný.
      Alan je můj nejoblíbenější herec (až na Toma Feltona na toho nenechám dopustit)!!!
      *3* *9*
    • ellie007

Re: :)

Rowlingová je suprová spisovatelka ale za to že zabila Snapea bych ju dala pár facek *3*
  • :D

Tak to je dobře,že i víc lidem hrabe:D:Da koukaji na to furt jako ja:D
  • Ahojky

Ahoj te všichni ja ty filmy miluju,nejvíc se mi libil asi harry potter a fenixuv řád,zajímalo by mě jestli někomu z toho šibe jak mě:D.Já se už 10 dni divat kazdyý den na harryho(sice pokazdé na jiný dil),ale i tak strašně me to baví pripadám si jak blázen stava se to ještě někomu?:DTak sem si právě prečetla ještě knižku reklivie smrti aji princ dvoji krve,nikdy mě tak nic nebavilo:Djen čekám az mě to omrzí,každý furt jezisi zas čtes toho harryho,jezisi zas se divas na ten film:D.No,ale nevíc žeru Severuse to je snad jasné ten je z nich nejlepší:D *3*
    • Re: Ahojky

V tomhle jsme naprosto stejný, furt se dívám na ten film a furt čtu knihy (samozřejmě o Harrym) už jsem asi závislá!! *1* A nejvíc mě zaujal Harry P. a Princ dvojí krve. *14* A mí nej postavy jsou Draco Malfoy, Lenka Láskorádová Fred a George Weasleyovi a můj milovanej Snapeáček!!!!! *14*
    • Re: Ahojky

Jo tak to sme na tom stejně naši mě div dneska nevyhodili z baráku "Zase pouštíš Fénioxův Řád!!! jenže já ho milujuuuuuu!je to těžký to pochopit????!!!
    • ellie007

Re: Ahojky

nápodobně *1* *1* nejsi jediná komu hrabe
  • odpověd kdo dabuje Severuse Snape

Ahoj Pájinko, ptala ses kdo dabuje Alana Rickmena v Harrym Pottrovi, tak tady máš odpověd. Dabujeho Aleš Procházka. Ahoj Míša *4*
  • Dopis

ahoj lidi kdo psal dopis treba jen o autogram alanovi ??? a kdo dostal z5tny dopis primo od samotneho alana ??? *8* *8*
    • Re: Dopis

pls odpovezte *4*
      • maryka13

Re: Re: Dopis

já sem jednou dala zadost o autogram AR ae bohuzekl nebyl v Anglii. Chci o to pozádat znovu *4*
  • Re: anne397

Děkuju moc *14*
    • Re: Re: anne397

Nemáš zač *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit