Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nadhernyyyyy Alan

aaaaa alan je boziiii cim vic stary tim vic je hezci vtipnejsi atd :) proste nadheraaa a nejlepe vipada v love actually - laska nebezka :) oblibila jsem si ho v harry potterovi a v love actually jsem se do nej zamilovala ... je proste bozky hezky .... inteligentni se smyslem pro humor .... a zarucene jsem rada ze nejsem jedina kdo ho zboznuje :) takze vam preji aby jste ho meli rady tak jako ja :) a doufam ze se s nim nekdy potkam byla by nahoda kdybych jela do anglie a on vystupoval v nejakym divadle pobliz domu kde bych bydlela ... ale o tom se mi muze pouze zdat ... :) aspon zatim :) *3* *14* *14* *14* *14* I ♥ Alan Sidney Patrick Rickman :) *14* *14*
  • Snape

Ahojky nevíte kdo dabuje Severuse Snapea? *7*
    • Re: Snape

Myslim že Aleš Procházka *4*
  • rebus

xD

Jako Sneap prostě nejelpší xDD!!.. Je to jedna z nejvíc charizmatických postav v HP :) ..
  • gringer

Svátek

Nevím jak to slavíte v Anglii... Ale u nás ti přeji všechno nejlepší k svátku :-° *14* jinak vím, že to nečteš.. (proč taky?) ale v 6 jsi byl úžaasnej... *1* *14*
    • ...zuzika...

Re: Svátek

Souhlasím!!! *3* *14*
  • dotaz

Ještě něco...chtěla bych vstoupit do fanklubu a nejde mi to, vůbec to nechápu, poradíte prosím??? Mám tolik oblíbených osobností a skupin a v žádné nejsem, protože mi to nejde. Chápete to? Asi jsem úplně blbá nebo co.... *7*
  • kino

Ahojky všichni, v úterý jdu KONEČNĚ s kámoškou do kina na poslední díl Harryho Pottera a už se těším, jak malé dítě. Teda hlavně na Severuse Snapea!! *14* *1* *14* . Vždycky se nechávám překvapit, co se bude odehrávat a tak, takže ani nečtu knihy, což je docela špatně. *9* Chci se nechat překvapit i teď, ale něco mi pořád vrtá hlavou a už to dlouho nevydržím, takže se musím zeptat...fakt zabije Brumbála???? *7* Vůbec to nechápu, vždyť byl vždy na jeho straně, ne? Odepište prosím!!! Děkuju moc *3*
    • Re: kino

Ahojky. Taky sme byli v kině. Ano,zabije Brumbála, ale co sem tak četla obsah knih HP na Wikipedii, tak to bylo s Brumbálem všechno domluvené (on to tak chtěl). V 7. díle se ukáže pravda. Jinak zkus si o tom přečíst na Wikipedii - neni to tam moc obsáhlé a dozvíš se souvislosti. *4*
      • dracousek

Re: Re: kino

a nevis nahodou jestli zemre Snape?Dik mockrat *7* *7* *7*
        • ...zuzika...

Re: Re: Re: kino

Bohužel jo *9*
      • Re: Re: kino

Paaani, děkuju moc. *4* Určitě se podívám...
        • Re: Re: Re: kino

Avšak mnohem lepší jsou knihy:) než na tohle net:) já jsem v životě nikdy moc nečetla, ale HP mě fakt baví:)
  • wendy92

Claire a Amy

Jen tak pro zajímavost, dost psali že Alan má dvě dcery - Claire a Amy, ale to blbost, takže kdo si to taky myslí tak omyl, Claire a Amy jsou jeho neteře. *4*
    • Re: Claire a Amy

Vždyť je to jasný Alan nemá děti pouze hafo synovců a neteří kvůli kterým roli snapea vzal,,,, ani nemá manželku jen dlouhodobou přítelkyni Rimu Horton se kterou je tušim kole 35 let,,,, *3*
  • ellie007

prostě best

hraje skvěle, jsou filmy ve kterých si nedokážu představit jako stvárnitele jeho postavy jiného herce.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • popolcek

(A)

najlepší z anglických akcentov a hlasov :) *14* *14* *4*
  • endy.b

kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

už se stím lopotím asi týden
    • severka

Re: kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

Zkus Uloz.to, nějaké Alanovi filmy tam rozhodně najdeš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit