Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je neuveritelne. Pripada mi to jako vcera, kdyz Alan slavil jeste sve 62.narozeniny :) od te doby uplynulo uz 4 roky. Jak rychle to utika..ale i tak..preju mu vsechno nejlepsi, hodne zdravi a spustu dalsich krasnych roli ve filmech a divadlech :))
  • všechno nejlepší *4*
    • Modranka
      Jen tak dal holka a nenech si zkazit dobry vkus. *4* S tim co si napsala muzu jedine souhlasit.
  • lucynaa
    No, je mi sice teprve patnáct, ale narozdíl od jiných holek v mém věku, které se prohlašují za fanynky dnešních ubohých 'hvězd' typu Seleny Gomez, mám velice ráda Alana Rickmana. Je mi fuk, že je starší skoro o padesát let, je to neuvěřitelně charismatický a talentovaný herec. Jeho hlas je uklidňující a vždy působí tak .. tajemně. Postavu profesora Snapea jsem milovala od začátku a bylo mi jedno, jestli je zlý nebo není. To, že se na konci ukázalo, jaký je hrdina mě v tom jen utvrdilo. Potom se mi taky líbil ve filmu Rozum a cit v roli sympatického plukovníka Brandona a po celý film jsem nechápala, jak mu Marianne dokáže odolat. On je určitě jedním z lidí, s kterými bych se jednou chtěla setkat.
    • thepetrinka
      Jojo, absolutně s tebou souhlasím :D
  • Alan Rickman je nejlepší herec na světě, a jejodvážnější postava v HP. *14* *4* *4* *3* *15* *14* *14* *14* *14*
  • BluEbEatS
    OOOOOOo. On je tak žhavý! Když ho vidím pomalu se neudržím, jak sem rozpálená! *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *2* *2* ♥♥♥
  • Já Alana řeším už přes dva roky.Postavu Severuse odjakživa.Zaujal mě tím svým odlišným přístupem k harrymu potterovi,byl takový ,,zlý´´a přitom nebyl.Pak když jsem zjistila s kamarádem ,když jsem si přečetla hp7,že harryho chránil a milovla jeho matku,mě i mého kamaráda to fascinovalo-stal se naší nejlepší postavou z harryho pottera.Pak nás napadlo zjistit si,kdo ho ztvárnil(jméno alan rickman jsem neznala,ale filmy nějaké jsem viděla,tř.Robin Hood).Propadli jsme k řešení o Alanovi snad ještě víc než u Severuse,ani nevím proč..ale i po těch dvou letech..co téměř denně si na něj aspon vzpomenu když už nezajdu na jeho stránky,je zajímavé,že mě Alan neomrzel..a neomrzí.Viděla jsem s ním následně Smrtonosnou past,Lednového muže,Rozum a cit,Rasputin,Láska nebeská a parfém příběh vraha.Ve smrtonosné pasti zahrál dobrého záporáka a u mě předčil i Bruce Willise,v *3* v lednovém muži hraje trochu komickou roli *3* a v rozumu a citu zase kladase.Asi v těchto filmech se mi líbil nejvíc,nepočítám robina hooda(jenž zná odjakživa) a harryho pottera,ale to je také něco jiného pro mě,protože severuse od alana odděluji,aspon se to snažím.S.je má oblíbená knížní postava a A.zase herec,na kterého bych ovšem zřejmě nepřišla nebylo by Severuse.Dao by se ale říci,že Alan mě prostě dostal více než Severus,a to je co říct *7* Vím,že se jedná o toho a samého,ale já prostě S.beru jako postavu z hp,která umřela a Alana jako herce,jenž nevím čím mě tak dostal.Nedalo by se říct,že ho miluji,ani ne to,že je to můj idol jako u jiných Robert Pattinson..když ho vidím nerozplynu se ,ale přesto mě k němu něco přitahuje..cítíím kněmu něco,co jsem ještě nikdy necítila.Asi má fakt charisma! *5*
  • JOo ALAN RICKMAN je fakt dobrej jako respekt.Je to muj nej herec poprví jsem si ho všimla v HP je SEXY *15* *15* *15* *15*
  • Alan Rickman...jsem na tom asi jako určitě mnoho dalších slečen :P Z Harryho Pottera mi v paměti nejvíc utkvěla postava Severuse Snapea,uplně jsem mu podlehla i přesto,že není typ krásného muže je neskutečně charismatický a tajemný. Miluju ho *14* *14* *14*
  • Ahoj lidi mohla bych poprosit o Alanovu adresu??? nechci ji pro sebe ale pro svou mladší sestru je velkou fanynkou SEVERUSE a já bych jí chtěla dát právě autogram ale neznaám jeho adresu, tak jestli by jste byly tak hodní a pomohly mi udělat radost mé sestřičce *1* . prosím o zaslání adresy na tento email - euriketa@seznam.cz . Díky mooooooc *3* *15* *2* *1*
    • mamba
      najdeš ji na adrese "Neoficiálního fanklubu Alana Rickmana" www.alanrickman.cz *14*
  • veronicok
    všechno nej a ať se ti daří :*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší