Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Web-prosba

Mohla by ch mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé)
    Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji.

ještě něco,nevíte jak je možné,že když se přihlásím tady na osobnostech na svůj profil..tak při přidání příspěvku se mi to automaticky odhlásí?
    • thepetrinka
      měla jsem s přihlašováním stejnej problém, ale pak jsem zjistila že po napsání nicku a hesla nesmím potvrdit přihlášení enterem ale musím prostě mechanicky kliknout na přihlásit.. od tý doby mi to funguje úplně normálně :D
  • anonym

Jestli je někomu 20 nebo 60 to už je jedno. důležité je, že ty Alane dokážeš okouzlit lidi jakého koli věku. umíš jediněčně hrát a doufám že nikdy nepřestaneš hrát. protože to by svět ztratil veškerý smysl bez tebe. miluju tě.
    • úplne súhlasím *14*
  • Fanoušci

zdá se mi ,že se tu to něak moc plní(a nejen tady) od té doby co spatřila druhá část sedmičky světlo světa.Ale stejně,mi praví fanoušci jsme ho milovali ještě před tím než vznikl film a to je dobře :)
    • Re: Fanoušci

Byl nejlepší od začátku do konce. I v Rozum a cit se mi líbil...ten film jsem viděla poprvé s mamkou, když jsem byla ještě malá. :) Stejně je horzné, jak ten čas letí!
    • agnes1111

Re: Fanoušci

Počítají se předchozí díly HP? Dejme tomu od 5. dílu? xD
  • Severus

Od začátků ságy Heryho se mi nejvíce líbila postava Severuse.Podle známých jsem nebyla normální a nechápali co se mi na něm líbí.Já odpovídala:Všechno .-).-)Ted jsem objevila tyto stránky a vidím,že nejsem sama .-)Dokonce se mi o něm i několikrát zdálo.A vůbec,měl by se natočit jiný film jen s jeho užasnou piostavou.Protože tak zajímavá,tajemná a rozporuplná postava se jen tak nevidí.
    • Re: Severus

Naprosto souhlasím. Je v něm něco úžasného. Rozhodně by měli natočit film speciálně o něm,když už ho nechali tak hnusně umřít :'( Ten film by mohl začít třeba jeho mládím, třeba ty vzpomínky co při své smrti dal Harrymu, kdy on a Lily byly děti. ;-)
      • Re: Re: Severus

Naprosto souhlasím!! Je to nejúžasnější postava celé ságy.. A kdyby někoho napadlo natočit jen jeho příběh, byla bych jedna z prvních Češek, které by si zabookovaly lístek do kina a to nejen jednou ;-)
        • Re: Re: Re: Severus

Určitě by nás bylo tak moc, že bysme se všechny do kinosálu nevešly! ;-) Severus je borec! :) A to také díky úžasnému Alanu Rickmanovi, který ho tak dokonale ztvárnil! :)))
  • antidicaprio

Web

Ahoj,mužu se zeptat kdo spravuje tuhle stránku?Popřípadně,jestli by nemohl být vložen můj web mezi weby? Momentálně se zaměřují spíše na Snapea ,ale pořád jsem v rozkvětu a na některých rubrikách teprve pracuju,..kdyžtak web:

http://dark-dragon.blog.cz/

A jak se jinak máte? Mě to tu připadá něaký mrtvý,když někdo příjde,tak jen proto ,že něco chce...Můžem rovést něaké diskuze:
    Třeba..hmm.. které místo je podle vás lepší pro smrt SS,chýše nebo loděnice? (vím morbidní,ale to bylo první co mě napadlo) Loděnice je asi lepší,ale stejně..

Jsem nedávno četla,že se spekulovalo nad tím(když se točil 1. díl) že by měl hrát SS Tim Roth , no ještě štěstí,že to nakonec dostal Alan.(ne že by mi ten herec vadil..i když :D)
    A jak se máte? :D
    • agnes1111

Re: Web

S tím místem... ani jedno. Chudák, to už ho rovnou mohli odpravit na skládce. x/ Kdyby aspoň nechali tu Chroptící chýše, nééé, Yates musí mít loděnici. I když díky Bohu za ta okna, vidět jeho smrt jen tak, tak to asi v kině nedávám.
    • Re: Web

Ještě že to dopadlo tak, že tu roli získal Alan, protože si v roli Severuse Snape nadokážu představit nikoho jiného. Ty jeho úžasné pohledy, co ve filmu házel mě naprosto dostávaly ;-) :) Pochybuju, že by to někdo dokázal zahrát tak jako on! :)
  • thepetrinka

Autogram

Ahojky!! Mohl byste mi prosím někdo dát aktuální Alanovu adresu pro autogram? Předem děkuji.
  • gorilka

konečne

Tak sem se konecne odhodlala a poslala zadost o podpis.Uz se nemuzu dockat az mi prijde odpoved :-)))))))
    • agnes1111

Re: konečne

Nechci malovat čerta na zeď, ale "aby přišla", Melanie to často vrací.
    • thepetrinka

Re: konečne

A na jakou adresu si to zaslala?
  • antidicaprio

:(

je tady něak mrtvo..chodí sem vůbec někdo *7* *9*
    • agnes1111

Re: :(

Jistěže. x)
  • shasie

best wishes

Milý Alane, nezasloužíš si nic méně než vše nejlepší. :) Komu záleží na tom, že je ti čerstvých pětašedesát? Mně tedy ne, jsi prostě Pan Herec a charisma ti s léty rozhodně neubývá... Takových úžasných rolí, které máš na kontě, to se jen tak nevidí. Pro mě budeš vždy číslo jedna, ať si kdo chce říká co chce. Co víc říci? Snad jen HODNĚ DALŠÍCH FILMŮ - ale to zní spíše jako přání pro mě. ;) Zachovej si i nadále svůj úsměv, své oči, svou mimiku, SVŮJ HLAS a já budu nejšťastnější člověk na světě... Krásné narozeniny, miluji tě! *14*
    • agnes1111

Re: best wishes

+1
  • Přeju dokonalé narozky

Všude jsme mu popřála jen né tady.Všechno nejlšpí Alane!On prostě s věkem zraje jako víno *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší