-
Eurovize
......a pak, že nemáme nikoho, kdo by se hodil do Eurovize. Je to ostuda pro ČR, protože taková hvězda, jako je Albert Černý by určitě patřila mezi favority!!!!!! -
-
Co by dělali v takové trapné soutěži?
-
-
Bert
strašně sympatickej, sršící pozitivní energií, čistej a upřímněj, s krásnym hlasem, neuvěřitelnou angličtinou a talentem!!
Ch. S. jsou zjevení na český scéně :) miluju na nich to, že si na nic nehrajou a nevědí, co je to přetvářka, což se tak často mezi muzikantama nevidí :)
Bert, go go go! ;D -
Albert je skvělej .... nejen ,že má krasnej hlas, je talentovanej a peknej ,ale určite i chytrej a milej :)
-
-
jj je:o) můžu potvrdit z osobních ,,zkušeností''
-
-
♥ ♥ ♥ Albert je prostě dokonalý!!! ♥ ♥ ♥
-
Super !
Úžasná kapela ! V Česku nemá obdoby ! -
Bertík je božííí :)
-
*14* *14* *14* Bertík je nejlepší *14* *14* *14*
-
Nikdy by mě nenapadlo si pustit kapelu Charlie Straight jen tak... Včera jsem byla v práci a toho frontmena jsem potkala... Vždycky jsem byla názoru, že mladé hvězdičky jsou namyšlené, ale tohodle týpka se to rozhodně netýká. Byl tak skromný, milý, nenápadný až mi to bylo podezřelé :o)
-
Fascinuje mě to Albertovo poskakování hodinu a půl téměř v kuse bych poskakovat nevydržela :DDD
-
Jsou dobrý. Rozhodně lepší než nějaká trapná americká skupina. Stejně, nejlepší je Albert.