-
LUV YA!!!!! ;) :D (jeś nej! :D)
-
d
-
sóm ście FAKT SUPER, moooc se mi to podobało... *4* *3* *2* *1* *4*
-
Viděli jste ho dneska u Krause? Tam si tedy uřízl ostudu ... je blbej jak štoudev !!! *1* *1* *1* Kdyby mu bylo 12, tak třeba ještě trošku rozumu pobere, ale ve 22 už by měl vědět, že se chová jako afektovanej imbecil...
-
Jaká škoda, že se rozpadli :( *13* *9* *13* *13*
-
Videl jsem ho nedavno na koncerte M. Rottrove v Ostrave a moc zpivat neumi. To jeho vyti, to byl des, a taky to jeho priblble poskakovani. No, hrozny kontrast vedle takove damy jako je M. Rottrova. No ale chapu, Marie chtela podporit mlade talenty :)
-
-
jdi se bodnou, kazdy ma jiny vkus
-
-
bertík je hlavně gay muj kámoš děla v gay baru v praze a on je častým navštevníkem
-
-
Nevím, jestli je častým návštěvníkem, ale je pravda, že v gay baru už párkrát byl. Sám mně to říkal. :D
-
Tak jsme se zasmáli. Blbečku, už nevíš co by sis vymyslel?
-
Ale pi*u! ty jsi gay! :*
-
:D:D:D:D
-
Víš drahoušku, nechci být nepříjemná, ale ty si neviděl všechnopárty (nebo co to bylo)?? Uváděl tam, že by se chtěl oženit s nějakou FANYNKOU a mít s ní alespoň 5 dětí..takže předpokládám, že dokážeš rozluštit jakého rodu je ''fanynka'', no nevím, ale řekla bych, že ŽENSKÉHO :-) (a asi to nebylo všechnopárty, ale něco podobnýho)
-
-
Zlato, neřekl, že se chce oženit s fanynkou.
Albert chodí s nádhernou českou modelkou, která fotí pro jednu Londýnskou společnost a nejsem si úplně jistá, zda někdy byla fanynkou Charlie Straight, ale nechci ti brát iluze. :) -
@LOL chapem, ze vacsina hetero nevie rozoznat gaya, ale si dost Naivna. Ked som bol mladsi, tak som si tiez predstavoval, ako budem mat zenu a deti. Bol som presvedceny, ze som hetero, no po case som zistil opak. (ozaj, ano bolo to v vsechnoparty)
-
-
A koho to zajímá? :-)
-
Jsi blbec!Je to normání talentovaný kluk který si na nic nehraje narozdíl od většiny...
-
Táhni někam, ty si taky asi gay prosimtě.. -_- *16* Ani nevíš, co píšeš..
-
-
net worth(čisté jmění):60 dolarů.
-
Honza Bendig také hlásal že je hetero dokud nezjistil že je už na čase jit s pravdou ven . Někdy v tomto oboru je lepší říkat co ostatní chtějí slyšet
-
CHARLIE STRAIGHT a LAKE MALAWI na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
http://www.cshudba.cz/interpreti/60-Charlie%20Straight