-
Absolutně perfektní :)
Dneska sem je slyšela a viděla poprvý a musím uznat že byli absolutně skvělí :) Angličtina je opravdu suprová :) Publikum se nenudilo :) jsou úžasní :) -
jsou boží ....chtěla bych vidět nekterého z vás tak svěle mluvit anglicky oni ještě něco dokážou ..jsou prostě svý tahle naše česká zaprděná scéna proste potřebuje nový vítr ...
*3* -
fascinuje mě ta jejich upřímnost a skromnost ;) nejlepší česká skupina!! Albert neeeeej *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Tenhle zpěvák je zajímavý objev v ČR - má před sebou velkou budoucnost, hudba má dynamiku, uvidíme jestli bude v téhle branži dál pokračovat, předpoklad na úspěch má velmi slibný - tahle kapela je nadějná na prosazení v Evropě - tak hodně štěstí máte na to se prosadit
-
Opravdu jediná česká kapela,vlastně z celého světa,kterou mám vážně ráda.Nejsou nafoukaní,nebo tak alespoň nevypadají a dělají to co je i mě baví.Jsemm moc ráda že jsem je poznala .Nejenom to jak Albert bravůrně zvládá angličtinu ale i to jací jsou před kamerou,na koncertech,v televizi.Mám je prostě moc ráda:)
Btw. U Krause bylo vidět že si je chce vychutnat a řekla bych že se mu to nepovedlo.:)) -
Albert je nejkrásnější kluk kterýho znám vyděla jsem ho osobně a nemůžu se ho nabažit celý pokoj vkládám skupině Charlie straight je to na vás kluci a hlavně alberte vyražte všem dech držím vám palce :*
Karinka *3* *14* *4* -
Bertík je sladkej *14* *14* *14*
-
Strašně roztomilý!!! *14*
-
jj je:o) můžu potvrdit z osobních ,,zkušeností'' *3*
-
U nas ve meste budou vystupovat na mestskych slavnostech. Ja se strasne tesim Miluju Charlie Straight *14*