-
Dětsko
Tak jak roste dětsko? Je to nádhera se dívat jak roste,že?Přeju hodně štěstí při prvních krůčcích. Jirka *3* -
Ahoj Alenko, zdravim tě z Plzně. Náhodou jsem se dostal na tenhle server a jsem úplně nadšenej, že je tolik lidí, který tě mají rádi, fandí ti a přejí jen to nejlepší. Mrzi mě, že jsem prošvihnul tvoji svatbu, ale opakovat ji kvůli mě fakt nemusíš:-) Nechám si to vyprávět. Doufám, že teď, když budeš ta maminka a nebudeš pořad jen pracovat, si najdeš konečně čas na starýho spolužáka a zajdeme na to kafe. Moc se těším (nejen na tebe ale i na to malý) a posílam velkou pusu. Pavel Š.
-
maminka
vše nejlepší k narození miminka -
Alenko,jsem tvoje velká brněnská fanynka.. Moc ti přeju tvoje těhotenství a raduji se s tebou,že budeš mít mimnko.Také ti gratuluji k tvé svatbě a přeji ti v životě mnoho úspěchů a radosti.Doufám,že si to přečteš..
-
Alena Antalová je bezkonkurenčně nejkrásnějí herečka. Jen jí patří můj hluboký obdiv a úcta. Osobně ji bohuel neznám a asi to zůstane navdy jen mým snem.....
-
přání
Jsem jen divák z čtvrté řady, přesto jsem se osmělil, nedbám cizí dobré rady, svůj šíp jsem vystřelil. Když Vám všichni přejí nej. já Vám přeji splnění Vašich přání Má-li život smutný děj, vy mu dáte krásné zdání. Ač mne nikdy nepotkáte, přítele zde ve mně máte. Ať se Vám dál všechno daří, Váš úsměv nám krásně září. Děkuji. -
kote
ses krásná alenko... -
Myslim si, ze Alenka je vynikajici herecka, ale hlavne je to nejkrasnejsi zenska pod sluncem...a co teprv az bude maminka :)
-
Pozdrav
Pochybuji, že to čtete, ale přesto Vám touto cestou vyjadřuji obdiv jako ženě i jako herečce. -
Vse nej
Vse nejlepsi k narozeninam,preje jeden fanda ze zahranici.Hlavne hodne zivotnich uspechu